Fajita Burger Z Papryką, Cebulą I Guacamole

Fajita Burger Z Papryką, Cebulą I Guacamole
Fajita Burger z papryką, cebulą i Guacamole może być tylko Meksykańska przepis, którego szukasz. To danie główne ma 724 kalorie, 69g białka, oraz 31 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 2. Na $5.49 za porcję, ten przepis okładki 50% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 188 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jeśli masz chili w proszku, salsę, cebulę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać kminek, możesz śledzić to danie główne z Marokański Mus Czekoladowy jako deser. Z łyżeczką wynik 97%, to danie jest niesamowite. Podobne przepisy to Fajita-cebula i papryka, Serowa wegetariańska pizza Fajita z papryką i cebulą, oraz Kanapki z kurczaka Fajita z Guacamole i boczkiem.

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Meksykańska świetnie komponuje się z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Możesz spróbować Sandhi Sanford i Benedict Pinot Noir. Recenzenci bardzo lubią to z 4.7 z 5 gwiazdek i cena około 65 dolarów za butelkę.
Sandhi Sanford i Benedict Pinot Noir
Sandhi Sanford i Benedict Pinot Noir
Wyjątkowy 2012 ma warstwy dzikiej wiśni, lukrecji, czarnego pieprzu i cynamonu. Blady rubinowy czerwony kolor i jedwabiste taniny pokazują nam, jak majestatyczna jest ta strona.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia53
Magazyn