Evelyn ' S Sour Cream Twist
Evelyn 'S Sour Cream Twist może być właśnie hor d' oeuvre, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 89 kalorii, 1G białka, oraz 5G tłuszczu. Ten przepis serwuje 48 i kosztuje 10 centów za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz aktywne drożdże, ciepłą wodę, ekstrakt z wanilii i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegetariańska dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 9%. Ten wynik jest improvable. Spróbuj Twisty Z Kwaśną Śmietaną, Niemieckie Twisty Z Kwaśną Śmietaną, oraz Kwaśna śmietana Renée podobnych receptur.
Instrukcje
W małej misce rozpuścić drożdże w wodzie. W misce połączyć mąkę i sól.
Pokroić w maśle i skrócić, aż mieszanina przypomina grube okruchy. Wymieszać jajka, śmietanę, 1 łyżeczkę wanilii i mieszaninę drożdży; dokładnie wymieszać. Przykryć i schłodzić na noc.
Połączyć cukier i pozostałą wanilię; lekko posypać 1/2 szklanki na ściereczce do ciasta lub powierzchni blatu. Na słodzonej powierzchni rozwałkować połowę ciasta na 12 cali. x 8 po. prostokąt; schłodzić pozostałe ciasto.
Rozwałkowane ciasto posypać około 1 łyżką mieszanki cukrowej. Złóż prostokąt na trzecie.
Daj ciasto ćwierć obrotu i powtórzyć walcowanie, cukrowanie i składanie jeszcze dwa razy.
Do 12 cali. x 8 po. prostokąt.
Pokroić w 4-in. x 1-in. paski; przekręć każdy pasek dwa lub trzy razy.
Umieścić na schłodzonych, nieosmarowanych blachach do pieczenia. Powtórzyć z pozostałą mieszaniną cukru i ciasta.
Piec w temperaturze 375° przez 12-14 minut lub aż lekko się zarumieni. Natychmiast wyjąć z patelni i ostudzić na stojakach z drutu.