Europejski Sos Do Smażenia

Europejski Sos Do Smażenia
Need a bezglutenowy, bezmleczny, przyjazny dla fodmap i cały sos 30? Europejski sos do smażenia może być doskonałym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 256 kalorii, 0g białka, oraz 28g tłuszczu. Ten przepis służy 3. Na 24 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 4 smakoszy i kucharzy. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz majonez, ocet winny, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular z 14%. Podobne przepisy to Low-Fodmap Veggie Stir Fry with wasabi-Ginger Sauce, Profiterole Europejskie, oraz Europejska Sałatka Podrzucona.

Instrukcje

1
W małej misce wymieszać majonez i sól. Wymieszać w occie 1 łyżeczkę na raz, aż do osiągnięcia pożądanej konsystencji. Schłodzić przez 1 godzinę przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
MajonezMajonez
OcetOcet
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
TrudnośćŚredni
Gotowe W1 h, 5 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia0
Magazyn