Espresso Sambuca Tapioca Budyń

Espresso Sambuca Tapioca Budyń
Espresso Sambuca Tapioca budyń jest bezglutenowe i wegetariańskie przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 270 kalorii. Na 66 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Epicurious ma 2 fanów. Świetnie sprawdza się jako deser. Jeśli masz jajko, instant - espresso w proszku, instant tapioka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Espresso Sambuca Tapioca Budyń, Pudding Z Tapioki, oraz Pudding Z Tapioki.

Instrukcje

1
Wymieszać mleko, cukier, tapioka, espresso w proszku i jajko w 2-do 3-quart ciężki rondel i odstawić 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
ESPRESSO InstantESPRESSO Instant
TapiokaTapioka
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Takie Jak M&m'sTakie Jak M&m's
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po 70% Tabliczek) Gorzka Czekolada, Posiekana(po 70% Tabliczek) Gorzka Czekolada, Posiekana
2
Podgrzać na umiarkowanie małym ogniu, mieszając, aż budyń osiągnie gotowane na wolnym ogniu. Wymieszać z Sambuca i schłodzić budyń, jego powierzchnia pokryta bezpośrednio papierem woskowym.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie, Minimum 40 Sztuk, 8-calowe Szaszłyki Bambusowe1 Opakowanie, Minimum 40 Sztuk, 8-calowe Szaszłyki Bambusowe
3
Podawać w temperaturze pokojowej lub schłodzone.
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje4
Ocena Zdrowia2
Magazyn