Erbazzone (herb z Parmy)

Erbazzone (herb z Parmy)
Erbazzone (kanapka ziołowa z Parmy) może być dobrym przepisem na rozszerzenie kolekcji dań głównych. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.56 za porcję. Jedna porcja zawiera 831 kalorii, 28g białka, oraz 34g tłuszczu. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Jeśli masz oliwę z oliwek, średnio dużą cebulę, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć mąkę tortową, możesz podążać za tym daniem głównym z Ciasto cytrynowe lub pomarańczowe (Cake Citron ou Cake Orange) jako deser. Z łyżeczką wynik 73%, to danie jest solidne. Spróbuj Tuscan Ricottan And Broccoli Rabe Pie-Erbazzone, Prosciutto di Parma (Fagottini di Prosciutto di Parma), oraz Herbatnik I Kanapka Z Jajkiem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Mąki i sól połączyć w misce. Zrobić dobrze w środku i dodać zimny smalec i olej. Pracując opuszkami palców lub nożem do ciast, mieszaj tłuszcz i mąkę, aż mieszanina będzie przypominać grube okruchy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
SmalecSmalec
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mąka Uniwersalna Plus Dodatkowa Ilość W Razie PotrzebyMąka Uniwersalna Plus Dodatkowa Ilość W Razie Potrzeby
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Posypać 7 łyżkami wody i wrzucić widelcem, aż ciasto zacznie tworzyć grudki. Jeśli jest suchy, dodaj więcej wody. Zbierz kawałki ciasta w kulkę, owinąć i schłodzić co najmniej 30 protokół. Gdy gotowy do złożenia, połowę ciasta i rozwałkować na 2 rundy trochę większe niż patelnia do pizzy. Włóż 1 rundę do patelni do pizzy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeże Mięso Krabów, Odsączone I Dobrze Zebrane Na Muszleświeże Mięso Krabów, Odsączone I Dobrze Zebrane Na Muszle
3
Podgrzać pancetta z olejem na dużej patelni na średnim ogniu. Gotować około 5 minut, lub aż pancetta wydała dużo tłuszczu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Posiekane Czerwone Cebule2 Posiekane Czerwone Cebule
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
4
Dodaj cebulę i czosnek i gotować, pokryte, 15 minut lub do zmiękczenia. Odkryć, podnieść ciepło do wysokiej, i gotować kolejne 6 minut, lub aż bogaty złoty kolor.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
5
Dodaj szpinak lub chard, i saute 3 do 5 protokół, Regulacja ciepła, aby zapobiec spalaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika JajJajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika Jaj
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
6
Jeśli na dnie patelni tworzy się brązowa glazura, dodaj trochę wody i gotuj na wolnym ogniu, skrobając ją szpatułką, aby włączyć glazurę z wypełnieniem. Gotować około minuty, aż płyn odparuje. Nadzienie przełożyć do miski i ostudzić. Zmiksować w 1 1/2 szklanki sera i reserved pancetta mieszaniny. Smak przyprawy i wystarczająco dużo sera, a następnie zmiksować jajka.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala
2 Posiekane Czerwone Cebule2 Posiekane Czerwone Cebule
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
7
Rozgrzej piekarnik do około 400 stopni F. Ustaw stojak tak blisko dna piekarnika, jak to możliwe.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
8
Połącz smalec i czosnek na małej patelni i podgrzewaj na średnim ogniu 2 minuty, lub aż smalec się stopi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
SmalecSmalec
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
9
Rozłóż nadzienie na wyłożonej ciastem patelni do pizzy, pozostawiając około 2-calową granicę. Zwilż brzegi wodą, wierzch z pozostałym ciastem i ściśnij brzegi razem. Wchodzisz na krawędzie w kierunku środka tart, i zaciskane. Zrób ukośniki w górnej części skorupy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeże Mięso Krabów, Odsączone I Dobrze Zebrane Na Muszleświeże Mięso Krabów, Odsączone I Dobrze Zebrane Na Muszle
10
Piec 20 minut, następnie umyć skórkę z roztopionym smalcem i mieszaniną czosnku i piec kolejne 20 minut, lub do bladego złota i bardzo chrupiące. Krawędzie tarty będą złotobrązowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
SmalecSmalec
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
11
Pokroić w wąskie kliny, aby służyć.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia58
Magazyn