Enchilada Bubble Bake
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj Enchilada Bubble Bake. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 31g białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 522 kalorie. Ten przepis służy 6. Na 2,06 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Ten przepis jest lubiany przez 872 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i podnieś herbatniki, fasolę, mieloną wołowinę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć ciastka, możesz podążać za tym daniem głównym z Ciastka ciastka jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Zapiekanka Bubble-Up Enchilada, Bubble Up Enchilada Casserole, oraz Makeover: Bubble Up Enchilada Casserole.
Instrukcje
Rozgrzać piekarnik do 177°. Spray 13x9-calowy (3-quart) szklane naczynie do pieczenia lub patelnia z natryskiem do gotowania.
W 10-calowej patelni, gotować wołowinę na średnim ogniu 5 do 7 minut, mieszając od czasu do czasu, aż nie będzie już różowy.
Odcedzić, jeśli to konieczne.
W międzyczasie oddzielić każdą puszkę ciasta na 10 herbatników. Za pomocą noża do pizzy pokrój każde ciastko na ćwiartki.
W dużej misce, wymieszać wołowinę, fasola, SOS enchilada i sos pomidorowy. Wymieszać w kawałkach herbatników.
Rozprowadzić mieszaninę równomiernie w naczyniu do pieczenia.
Posypać serem na wierzch.
Odstawić na 5 minut przed podaniem.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańskie można połączyć z Pinot Noir, Riesling i musujące różowe. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Dutton-Goldfield Emerald Ridge Vineyard Pinot Noir z 4.9 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 58 dolarów za butelkę.
![Dutton-Goldfield Emerald Ridge Vineyard Pinot Noir]()
Dutton-Goldfield Emerald Ridge Vineyard Pinot Noir
Rocznik 2016 ich Emerald Ridge Pinot jest szczególnie skupiony i żywy, pięknie prezentując swoje zielone korzenie Doliny. Jasne aromaty wiśni, pudełka cygar i ciasta rabarbarowego wiodą drogę, a po czasie w kieliszku pojawiają się ciemniejsze zapachy jagód, jeżyn i kwiatu malin. Pikantne nuty tymianku, kardamonu i goździków zapewniają dodatkową warstwę złożoności. Usta są pełne pluszowych owoców czereśni/jagód, prowadzone na jędrnych taninach, dając wino, które sprawia, że wracasz po więcej. Ciasto z ciemnej wiśni z przyprawą gałki muszkatołowej odbija się echem w energetycznym finiszu. Słone, pikantne nuty dojrzałego koziego cheddaru wydobywają słodkie owoce w winie, podobnie jak pikantna dymiona przeszklona szynka lub grzybowa bruschetta.