Empanadas (Wołowina)
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu europejskich przepisów, więc spróbuj Empanadas (wołowina). Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 20 i kosztuje 16 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 43 kalorie. 320 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka sosu pomidorowego Goya, cebula, Goyan oliwki nadziewane, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 20 minut. Z łyżeczką wynik 11%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Empanadas-Wołowina, Wołowina (Empanadas), oraz Empanadas de Honoro (wołowina) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodać mieloną wołowinę i gotować, aż rumiane, rozbijając mięso drewnianą łyżką, o 10 protokół.
Dodać cebulę i gotować do miękkości, o 5 protokół więcej. Wymieszać w sosie pomidorowym, oliwki, Sofrito, Sazon, czosnek, oregano i czarny pieprz. Obniżyć ciepło do średnio-niskiej i gotować na wolnym ogniu, aż mieszanina zgęstnieje, o 15 protokół.
Na lekko posypanej mąką powierzchni roboczej, za pomocą wałka do ciasta, rozwałkuj dyskoteki do 1/2 cala większej średnicy. Łyżka około 1 łyżki. mięso mieszamy na środek, składamy na pół, tworząc półksiężyc; zwilżamy brzegi wodą i szczypamy, aby zamknąć zamknięte, lub uszczelniamy widelcem.
Napełnij głęboki rondel olejem na głębokość 2 1/2 cala.
Rozgrzać olej na średnim ogniu do gorąca, ale nie palić (350 stopni F na termometrze do głębokiego smażenia). Gotować Empanadas w partiach, aż chrupiące i złoty brąz, przewracanie raz, 4-6 protokół.
Przełożyć na ręczniki papierowe do osuszenia.