Emily ' s Famous Chili

Słynne chili Emily może być dobrym przepisem na poszerzenie repertuaru dań głównych. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 401 kalorii, 38g białka, oraz 7G tłuszczu. Na 2,35 zł za porcję, ten przepis okładki 34% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz mieloną wołowinę, pomidory z puszki, paprykę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć ocet ryżowy, można śledzić to danie główne z Czerwony Aksamitny Kubek Ciasto jako deser. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 89 powiedziałoby, że trafił w sedno. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Super Bowl. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 20 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 92%, co jest niesamowite. Podobne przepisy to Emily ' s Famous Marshmallows, Słynne Tiramisu Emily, oraz Emily ' s Famous Hash Browns.
Instrukcje
W dużym garnku na średnim ogniu, gotować wołowinę do brązowego.
Odcedzić i wrócić do garnka. Wymieszać cebulę, paprykę i jalapenos i gotować do miękkości. Wymieszać czosnek i gotować 1 minutę więcej. Doprawić chili w proszku, kminkiem, solą i pieprzem. Wymieszaj pastę pomidorową i fasolę z ich płynem.
W robocie kuchennym lub blenderze pomidory przecier z papryką chipotle, aż będą gładkie. Wymieszać do garnka z 3 szklankami wody.
Pozostałą 1 szklankę wody z mąką połączyć w słoiku i wstrząsnąć, aby połączyć.
Wlać do chili i wymieszać z octem. Dusić około 45 minut przed podaniem.
Polecane wino: Cava, Grenache, Shiraz
Chili działa bardzo dobrze z Cavą, Grenache i Shiraz. Te soczyste Czerwienie nie mają zbyt dużo taniny (ważne dla pikantnych potraw), ale wino musujące, takie jak cava, może jeszcze lepiej oswoić ciepło. Jedno wino, którego możesz spróbować to Sangre de Toro Cava. Ma 4,6 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 16 dolarów.
![Sangre de Toro Cava]()
Sangre de Toro Cava
Bladożółty z drobnym i trwałym perlażem. Intensywne. Aromaty kwiatowe i świeże owoce w doskonałej harmonii z nutami cytrusowymi i anyżowymi. Kremowe bąbelki, soczyste i świeże.Doskonały jako aperitif lub w połączeniu z rybami i owocami morza.