El Dorado meksykańska Zapiekanka to bezglutenowe danie główne. Na 4,42 zł za porcję, ten przepis okładki 39% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 66g białka, 60 g tłuszczu, oraz w sumie 985 kalorii. Ten przepis służy 6. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Mieszanka czosnku w proszku, cebula, ser Monterey jack i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Meksykańska zapiekanka z chleba kukurydzianego-zrób meksykańską zapiekankę, która jest łatwa do zrobienia i dobrze się nagrzewa, El Dorado Gorąca Czekolada, oraz Chili con Queso El Dorado dla podobnych receptur.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i musujące różowe są doskonałym wyborem dla Meksyku. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Winnica Alexana Revana Pinot Noir z oceną 4,7 na 5 wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 42 dolarów za butelkę.