Ekwadorskie Serowe Placki Ziemniaczane (Llapingachos)

Ekwadorskie Serowe Placki Ziemniaczane (Llapingachos)
Ekwadorski serowy placek ziemniaczany (Llapingachos) jest Wegetariańskie hor d ' oeuvre. Ten przepis służy 40 i kosztuje 9 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 30 kalorii, 1G białka, oraz 2G tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka ziemniaków, ser mozzarella, cebula i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj EKWADORSKIE PASZTECIKI Z SEREM I ZIEMNIAKAMI, Ekwadorska Zupa Ziemniaczana, oraz Ekwadorski Humitas dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Przynieś 2 ćwiartki wody do wrzenia w dużym rondlu.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Dodać ziemniaki i sól. Gotować 20 minut lub aż ziemniaki będą miękkie; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
SólSól
3
Umieścić w dużej misce; zacieru, aż będzie gładka.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
Podgrzać 2 Łyżki. oleju na średniej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Dodaj cebulę i 1 łyżeczkę. papryki; gotować i mieszać, aż cebula będzie miękka. Wymieszać z puree ziemniaczanym; ostudzić. Wymieszać z serem. Kształt równomiernie do 6 (1-cal grubości) pasztecików.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
PaprykaPapryka
SerSer
CebulaCebula
6
Wymieszać pozostałe 2 łyżki. olej i 1 łyżeczka. papryka do dobrze wymieszane.
Składniki, których będziesz potrzebować
PaprykaPapryka
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
7
Podgrzej dużą patelnię nonstick, patelnię lub żeliwną patelnię na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
8
Posmaruj trochę mieszaniny oleju na dnie patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
9
Dodać paszteciki; gotować 3 minuty lub aż dno jest chrupiące i złocisty brązowy.
10
Szczotkuj wierzchy pasztecików pozostałą mieszaniną oleju; Odwróć. Gotować dodatkowe 3 protokół lub do chrupiące i złocisty brązowy po obu stronach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
11
Podawać każdy patty zwieńczona 2 łyżki. z sosem orzechowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos OrzechowySos Orzechowy
TrudnośćEkspert
Gotowe W40 m.
Porcje40
Ocena Zdrowia0
Magazyn