Eggnog Semifreddo

Need a bezglutenowy i wegetariański napój? Eggnog Semifreddo może być niesamowity przepis, aby spróbować. Na 61 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 6G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 181 kalorii. Ten przepis służy 6. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Boże Narodzenie będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jeśli masz rum, jajka, mieloną gałkę muszkatołową i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 16%, co jest raczej złe. Spróbuj Migdałowy Nugat Semifreddo z słodko-gorzkim sosem czekoladowym (semifreddo al Torrone), Ajerkoniak czekoladowy chleb z brązowym masłem ajerkoniak glazura, oraz Budyń rogalikowy z karmelowym syropem z Ajerkoniaku dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 3 składniki w średniej misce i wymieszaj trzepaczką.
Gotować mleko w ciężkim rondlu na średnim ogniu do 180 lub do momentu, aż małe pęcherzyki utworzą się wokół krawędzi (nie gotować). Stopniowo dodawaj gorące mleko do mieszaniny jaj, stale mieszając trzepaczką. Powrót mieszaniny mleka na patelnię; gotować na średnim ogniu, aż zgęstnieje (około 8 minut), stale mieszając.
Umieść patelnię w dużej misce wypełnionej lodem, aż krem ostygnie do temperatury pokojowej (około 15 minut), często mieszając. Wymieszać z jogurtem, rumem i wanilią; wlać mieszaninę do szklanej miski. Przykryć i umieścić w zamrażarce 8 godzin.
Wyjąć mieszaninę z zamrażarki; odstawić na 15 minut.
Umieścić w robocie kuchennym; proces do gładkiej.