Edamame Wontons
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać Edamame Wontons spróbować. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 48 kalorii, 4G białka, oraz 1g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 30 i kosztuje 27 centów za porcję. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni chińskiej. Mieszanka szczypiorku, olej roślinny, sos sojowy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Kurczak Wontons, Nutella Wontons, oraz Crab Wontons dla podobnych receptur.
Instrukcje
Edamame gotować zgodnie z instrukcją opakowania.
Rezerwa 1/2 szklanki wody do gotowania; odcedzić edamame i ustawić 3/4 szklanki bok.
W blenderze wymieszać 1 szklankę edamame z imbirem, sokiem z cytryny, solą i około 1/3 do 1/2 szklanki wody do gotowania.
Pastę edamame przełożyć do miski, wymieszać z całym edamame i szczypiorkiem.
Doprowadzić duży, głęboki garnek osolonej wody do delikatnego wrzenia i dodać olej roślinny.
Napełnij opakowania wonton 1 łyżeczką. nadzienie edamame i górne nadzienie liściem kolendry (przykryj niewypełnione owijki wilgotnym ręcznikiem). Zwilż krawędzie owijarki wodą, złóż wypełnienie i naciśnij, aby je uszczelnić. Gotuj wontony partiami, aż wypłyną na powierzchnię, 2 minuty.