Edamame-Sałatka z czarnej fasoli może być tylko przystawką, której szukasz. Na 1,27 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 5. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 289 kalorii, 13g białka, oraz 16G tłuszczu na porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Jeśli masz edamame, zieloną cebulę, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Edamame, Black Bean & Black-Eyed Pea Salad With kminek Vinaigrette, Suwaki Black Bean i Edamame, oraz Black Bean Edamame Burgers dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W rondlu 2-ćwiartkowym gotować edamame zgodnie ze wskazówkami opakowania; odcedzić i spłukać zimną wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mrożone Edamame (ze Strąków)
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
2
W dużej misce, wrzucić edamame z pozostałych składników.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mrożone Edamame (ze Strąków)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Podawać natychmiast lub przechowywać w lodówce aż do podania.