Eatingwell Paluszki Rybne
Eatingwell paluszki rybne to bezmleczne i pescatariańskie przepis z 40 porcjami. Na 24 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 32 kalorie. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 233 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz mąkę, paprykę, białka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 32 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Paluszki rybne bez smażenia, Paluszki Rybne, oraz Fantazyjne Paluszki Rybne.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 232°. Ustaw stojak z drutu na blasze do pieczenia; płaszcz sprayem do gotowania.
W maszynce lub blenderze umieścić bułkę tartą, płatki zbożowe, pieprz cytrynowy, czosnek w proszku, paprykę i sól.
Przełożyć do płytkiego naczynia.
Umieść mąkę w drugim płytkim naczyniu i białka w trzecim płytkim naczyniu. Każdy pas ryby zanurzyć w mące, zanurzyć w jajku, a następnie pokryć wszystkie strony mieszaniną bułki tartej.
Umieścić na przygotowanym stojaku. Obie strony panierowanej ryby zalać sprayem do gotowania.
Piec, aż ryba jest gotowane przez i panierki jest złoty brąz i chrupiące, o 10 protokół.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Ryba w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Wino FitVine Pinot Grigio z oceną 4.4 z 5 wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 18 dolarów za butelkę.
![FitVine Wino Pinot Grigio]()
FitVine Wino Pinot Grigio
To lekko wytrawne białe wino ma jasny kolor. Jest czysty, chrupiący, świetnie smakuje z nutami kwiatowymi na nosie i smakami zielonego jabłka i nutą cytrusów. Wykończenie jest świeże.Ciesz się wieczorem bez poświęcania jutra.