Easy Quesadillas
Łatwe Quesadillas może być tylko Meksykańska przepis, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 209 kalorii, 8G białka, oraz 9g tłuszczu każdy. Na 64 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz SOS taco, tortille z mąki, mieszankę meksykańskiego sera i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Sprawdza się jako niedroga przystawka. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Łatwe QUESADILLAS Z Kurczaka, Łatwe QUESADILLAS Z Kurczaka, oraz Łatwe Śniadanie Quesadillas dla podobnych receptur.
Instrukcje
Fasolę rozłożyć równomiernie na 2 tortille.
Posypać równomiernie 3/4 szklanki sera i skropić 1/4 szklanki sosu taco. Na wierzchu pozostałe tortille.
Kuchenka mikrofalowa 1 quesadilla, przykryta papierowym ręcznikiem, na talerzu bezpiecznym w kuchence mikrofalowej o wysokiej 1 do 1 1/2 minuty. Powtórz procedurę z pozostałą quesadillą.
Pokrój każdy na 8 klinów; podawać z pozostałym 1/4 szklanki sosu taco, kwaśną śmietaną i pozostałym 1/2 szklanki sera.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i musujące różowe są doskonałym wyborem dla Meksyku. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Możesz spróbować Alexana Revana Vineyard Pinot Noir. Recenzenci bardzo lubią to z 4.7 z 5 gwiazdek i cena około 42 dolarów za butelkę.
![Alexana Revana Vineyard Pinot Noir]()
Alexana Revana Vineyard Pinot Noir
#17 Wine Spectator Top 100 2013w 2010 Winnica Revana Pinot Noir jest doskonałą reprezentacją zarówno rocznika, jak i Winnicy Revana.Rok 2010 był trudnym okresem wegetacyjnym, ale dzięki drobiazgowej hodowli i mistrzowskiemu wytwarzaniu wina nasza mieszanka ośmiu różnych klonów Pinot noir wytworzyła intensywną, złożoną i zrównoważoną winę. Jasne, przednie aromaty czarnej wiśni, suszonych ziół i nuty flory są podnoszone przez melasę i kwiat anyżu. Massiveblack wiśniowe smaki są dekadenckie i dobrze integrują się z tonami przypraw,coli i kakao. Tekstura jest bujna i bogata, wykończona miękkimi taninami, które zapewniają idealną strukturę do celularyzacji.