Easy Herb-Chicken Bake
Łatwy Herb-kurczak piec może być tylko przystawka szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 221 kalorii, 14g białka, oraz 13g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8. Na 69 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 61 osób uznało ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Mieszanka masła, papryka, skondensowany krem z rosołu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Easy Herb-Chicken Bake, Dieta Ziołowy Kurczak Piec, oraz Lemon-Herb Chicken & Rice Bake dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 204°. Spray 8-calowy kwadratowy (2-quart) szklane naczynie do pieczenia z natryskiem do gotowania.
W 10-calowej patelni, roztopić masło na średnim ogniu.
Dodać cebulę, seler, paprykę i sól; gotować około 5 minut, mieszając od czasu do czasu, aż warzywa będą miękkie. Wymieszać z kurczakiem, kukurydzą i zupą; gotować i mieszać do gorąca.
W średniej misce wymieszać mieszankę Bisquick, mleko, 1/2 szklanki sera i tymianku. Z mąką palce, naciśnij mieszaniny skorupy równomiernie na dnie i 1 cal się boki naczynia do pieczenia. Łyżka gorącego nadzienia do skorupy.
Piec 22 do 30 minut lub aż skorupa jest złoty kolor.
Posypać wierzch pozostałym 1/4 szklanki sera.
Pokroić w kwadraty; podawać na gorąco.