Easy Fudgy Cake Pops

Easy Fudgy Cake Pops
Łatwe Fudgy Ciasto Pops wymaga z grubsza 2 godziny i 50 minut od początku do końca. Na 1,16 zł za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 50. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i przyjazny dla fodmap przepis ma 434 kalorie, 9g białka, oraz 22g tłuszczu na porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś wodę, mix ciastek devil' s food, powłoki czekoladowe cukierników i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular z 15%. Podobne przepisy to Fudgy Pops, Fudgy Almond Pops, oraz Krem Czekoladowo-Bananowy.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Nasmaruj patelnię do pieczenia 9x13 cali.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
2
Wymieszać ciasto wymieszać, wodę, olej i jajka w dużej misce przy niskiej prędkości za pomocą miksera elektrycznego do zwilżenia. Beat ze średnią prędkością przez 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto MixCiasto Mix
WodaWoda
JajkoJajko
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Wlać ciasto do przygotowanej patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Piec w nagrzanym piekarniku, aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta, około 26 minut. Schłodzić na patelni przez 10 minut. Do dużej miski rozgrzać ciasto i wymieszać z kawałkami czekolady. Po roztopieniu się wiórków czekoladowych wymieszać lukier.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekoladowe ChipsyCzekoladowe Chipsy
LukierLukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
PiekarnikPiekarnik
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
PatelniaPatelnia
5
Mieszaj ręcznie, aż mieszanina uzyska konsystencję podobną do ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
6
Miarka ciasto mieszaniny z melona baller lub małe miarki, okrągłe każdej miarki w piłkę za pomocą rąk, i umieścić na blasze do pieczenia. Zamrozić kulki tortowe na 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
MelonMelon
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Melon BallerMelon Baller
7
Roztopić około 1/4 czekolady w szklanej lub ceramicznej misce w 30-sekundowych odstępach, mieszając po każdym roztopieniu przez 1 do 3 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kora MigdałowaKora Migdałowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MikrofalówkaMikrofalówka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
8
Wyjąć kulki ciasta z zamrażarki. Zanurz każdy kij w roztopionej czekoladzie i włóż całą drogę przez kulki tortowe. Stopiona czekolada twardnieje i trzyma ciasto na patyku. Wróć do zamrażarki na 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączoneświeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
9
Pozostałą warstwę czekolady i białą czekoladę roztopić w oddzielnych miseczkach bezpiecznych dla mikrofal w odstępach 30 sekund, mieszając po każdym roztopieniu przez 1 do 3 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kora MigdałowaKora Migdałowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MikrofalówkaMikrofalówka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
10
Wyjąć ciasto pops z zamrażarki; zanurzyć każde ciasto pop w albo stopionej białej czekolady lub czekolady. Łyżka posypać lub posiekane orzechy na ciasto wyskakuje przed powłoki twardnieje. Przyklej każde ciasto pop pionowo do bloków styropianowych, aż skorupa cukierków twardnieje. Przechowywać w lodówce ciasto wyskakuje, aż będzie gotowy do służyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Biała CzekoladaBiała Czekolada
CzekoladaCzekolada
PosypkiPosypki
Mieszanka Przypraw Do Steków, Preferowana Marka Montreal Steak Seasoning Firmy McCormickMieszanka Przypraw Do Steków, Preferowana Marka Montreal Steak Seasoning Firmy McCormick
OrzechyOrzechy
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 50 m.
Porcje50
Ocena Zdrowia0
Magazyn