Easy Fudgy Cake Pops
Łatwe Fudgy Ciasto Pops wymaga z grubsza 2 godziny i 50 minut od początku do końca. Na 1,16 zł za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 50. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i przyjazny dla fodmap przepis ma 434 kalorie, 9g białka, oraz 22g tłuszczu na porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś wodę, mix ciastek devil' s food, powłoki czekoladowe cukierników i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular z 15%. Podobne przepisy to Fudgy Pops, Fudgy Almond Pops, oraz Krem Czekoladowo-Bananowy.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Nasmaruj patelnię do pieczenia 9x13 cali.
Wymieszać ciasto wymieszać, wodę, olej i jajka w dużej misce przy niskiej prędkości za pomocą miksera elektrycznego do zwilżenia. Beat ze średnią prędkością przez 2 minuty.
Wlać ciasto do przygotowanej patelni.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta, około 26 minut. Schłodzić na patelni przez 10 minut. Do dużej miski rozgrzać ciasto i wymieszać z kawałkami czekolady. Po roztopieniu się wiórków czekoladowych wymieszać lukier.
Mieszaj ręcznie, aż mieszanina uzyska konsystencję podobną do ciasta.
Miarka ciasto mieszaniny z melona baller lub małe miarki, okrągłe każdej miarki w piłkę za pomocą rąk, i umieścić na blasze do pieczenia. Zamrozić kulki tortowe na 10 minut.
Roztopić około 1/4 czekolady w szklanej lub ceramicznej misce w 30-sekundowych odstępach, mieszając po każdym roztopieniu przez 1 do 3 minut.
Wyjąć kulki ciasta z zamrażarki. Zanurz każdy kij w roztopionej czekoladzie i włóż całą drogę przez kulki tortowe. Stopiona czekolada twardnieje i trzyma ciasto na patyku. Wróć do zamrażarki na 10 minut.
Pozostałą warstwę czekolady i białą czekoladę roztopić w oddzielnych miseczkach bezpiecznych dla mikrofal w odstępach 30 sekund, mieszając po każdym roztopieniu przez 1 do 3 minut.
Wyjąć ciasto pops z zamrażarki; zanurzyć każde ciasto pop w albo stopionej białej czekolady lub czekolady. Łyżka posypać lub posiekane orzechy na ciasto wyskakuje przed powłoki twardnieje. Przyklej każde ciasto pop pionowo do bloków styropianowych, aż skorupa cukierków twardnieje. Przechowywać w lodówce ciasto wyskakuje, aż będzie gotowy do służyć.