Rumaki
Rumaki mogą być dobrym przepisem na poszerzenie repertuaru przystawek. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 10g białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 123 kalorie. Ten przepis służy 10. Na 44 grosze za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz ocet, cukier, kawałki ananasa i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Rumaki, Rumaki, oraz Rumaki Polinezyjskie dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ubić sos sojowy, ocet, i cukier razem w misce, aż cukier całkowicie się rozpuści; wlać do dużej patelni i umieścić na średnim ogniu. Wątróbki z kurczaka gotować w sosie, aż nie będą już różowe w środku, a soki będą jasne, około 15 minut. Natychmiastowy odczyt termometr włożony do środka powinien odczytywać co najmniej 165 stopni F (74 stopni C). Pokroić wątróbki na kawałki wielkości kęsa.
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F (220 stopni C).
Umieść jeden kawałek wątroby, kasztan wodny i kawałek ananasa na kawałku boczku i zabezpiecz zawijanie boczku wykałaczką, wkładając wszystkie składniki.
Umieść na blasze do pieczenia i powtarzaj, aż wszystkie składniki zostaną owinięte.
Piec w nagrzanym piekarniku na drugim stelażu, aż boczek będzie chrupiący, około 5 minut.