Przepis Easy Crescent Veggie Pizza może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w około 1 godzina i 10 minut. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 33 kalorie. Ten przepis służy 32 i kosztuje 12 centów za porcję. Jeśli masz pomidor śliwkowy, śmietanę, serek śmietankowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Ten przepis jest lubiany przez 44 smakoszy i kucharzy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Łatwe Veggie Pizza Tarty Przystawka, Łatwa wegetariańska Pizza Pita z pieczonym sosem czosnkowym, oraz Wegetariańska Szynka Półksiężyc Wieniec dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Piekarnik rozgrzać do 191°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Jeśli używasz półksiężyca: rozwiń obie puszki ciasta; podziel ciasto na 4 długie prostokąty. Na patelni o wymiarach 15x10x1 cala, umieścić ciasto; naciśnij na dole i na górze, aby utworzyć skorupę. Jeśli używasz arkuszy ciasta: rozwiń obie puszki ciasta. Na patelni o wymiarach 15x10x1 cala, umieścić ciasto; naciśnij na dole i na górze, aby utworzyć skorupę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rolki Półksiężyc Chłodniczy
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Ciasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
3
Piec 13 do 17 minut lub do złotego koloru. Ochłodzić całkowicie, około 30 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
4
W małej misce wymieszaj serek śmietankowy, śmietanę, koperek i czosnek w proszku, aż będzie gładki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek W Proszku
Serek śmietankowy
Kwaśna śmietana
Koper
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
5
Rozłożone na skorupie. Wierzch z warzywami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Warzywa
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
6
Podawać natychmiast, lub przykryć i przechowywać w lodówce 1 do 2 godzin przed podaniem.