Easy Chocolate Bundt Cake Glaze
Easy Chocolate Bundt Cake Glaze to bezglutenowe przepis z 5 porcjami. Jedna porcja zawiera 466 kalorii, 8G białka, oraz 21 g tłuszczu. Na 73 grosze za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka półsłodkich chipsów czekoladowych, mleko skondensowane, ekstrakt z wanilii i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Z łyżeczką wynik 32%, to danie nie jest tak niesamowite. Spróbuj Easy Chocolate Bundt Cake Glaze, Ciasto Dyniowe Z Polewą Czekoladową, oraz Ciasto bananowe z polewą czekoladową dla podobnych receptur.
Instrukcje
W rondlu na średnim ogniu połącz słodzone mleko skondensowane i chipsy czekoladowe. Gotować, ciągle mieszając, aż chipsy się stopią i mieszanina jest gładka. Nie pozwól, aby bąbelki.
Zdjąć z ognia i wymieszać wanilią. Lekko ostudzić przed mżawieniem ciasta. Jeśli chcesz to zrobić z wyprzedzeniem, można go schłodzić i podgrzać w kuchence mikrofalowej.