Easy Chile Relleno Bake
Easy Chile relleno piec może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy i pierwotny przepis służy 8 i kosztuje 1,31 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 244 kalorie, 22g białka, oraz 15 g tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Ten przepis jest lubiany przez 155 smakoszy i kucharzy. Mieszanka chili w proszku, mleko, jaja i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby wykorzystać mielony kminek, możesz śledzić to danie główne z Marokański Mus Czekoladowy jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Największy na świecie Chile Relleno (Made Easy), Chile Relleno Relleno Omlet, oraz Chile Relleno Chicken.
Instrukcje
Rozgrzać piekarnik do 177°. Spray 12x8 - lub 11x7-inch (2-quart) szklane naczynie do pieczenia z gotowania sprayu.
W 10-calowej patelni, gotować wołowinę, cebula, chili w proszku, kminek, sól i pieprz na średnim ogniu 5 do 7 minut, mieszając od czasu do czasu, aż wołowina jest dokładnie gotowane; odcedzić.
W średniej misce wymieszaj mieszankę Bisquick, jajka i mleko z trzepaczką, aż pozostaną tylko małe grudki.
Wlać połowę ciasta do naczynia do pieczenia.
Posypać 1 szklanką sera. Łyżka mieszanki wołowiny równomiernie na ser. Używając noża do parowania, Wytnij wzdłuż rozciąć długą krawędź każdego chile; Otwórz i ułóż płasko na mieszaninie wołowiny, nakładając się w razie potrzeby.
Posypać pozostałym 1 szklanką sera.
Wlać pozostałą masę na wierzch, aby przykryć.
Piec 25-35 minut lub do momentu, aż polewa stanie się jasnobrązowa.