Easy Apple Crisp z płatkami owsianymi Streusel
Easy Apple Crisp z płatkami owsianymi Streusel to Wegetariańskie deser. Ten przepis służy 8 i kosztuje 77 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 226 kalorii, 2G białka, oraz 6G tłuszczu. Udaj się do sklepu i podnieś płatki owsiane, granny smith i złote pyszne jabłka, zmielony cynamon i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Żurawinowo-jabłkowy chrupiący z płatkami owsianymi Streusel polewa, Nektarynowo-śliwkowy chrupiący z płatkami owsianymi Streusel, oraz Ciocia Jimmy ' s Streusel Apple Crisp.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177° i ułóż stojak na środku. Lekko płaszcz 8-na-8-calowe naczynie do pieczenia z masłem.
Połącz jabłka, cukier granulowany, cynamon i 1/8 łyżeczki soli w dużej misce i wrzuć do herbu.
Masę jabłkową umieścić w przygotowanym naczyniu do pieczenia i odstawić.Używając tej samej miski, co do mieszania jabłek, wymieszaj razem brązowy cukier, owies, mąkę i pozostałą 1/8 łyżeczki soli, aż do równomiernego połączenia. Opuszkami palców zmiksuj kawałki masła, aż utworzą się małe grudki i masło zostanie dobrze włączone, około 2 minut.
Posypać polewą równomiernie jabłka i piec, aż streusel jest chrupiące i jabłka są miękkie, o 50 do 60 protokół.
Ostudzić na stojaku co najmniej 30 minut przed podaniem.Parowanie napojów: Eifel-Pfeiffer Beerenauslese (pół butelki), Niemcy. Niemcy produkują jedne z najlepszych na świecie słodkich win z winogron Riesling, a wina z regionu Mosel w szczególności mogą mieć piękne smaki jabłkowe, z nutami gruszki, miodu, skórki pomarańczowej i przypraw. Beerenauslese to nazwa oznaczająca Ekstremalny wybór wysoko skoncentrowanych słodkich winogron, które tworzą delikatne, klarowne, syropowe wino. Choć słodki, jest hartowany przez przepyszną kwasowość, aby utrzymać go idealnie w równowadze.