East Coast Halibut and Potato Chowder
East Coast Halibut and Potato Chowder to bezglutenowe i pescatariańskie danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 42g białka, 29g tłuszczu, oraz w sumie 611 kalorii. Ten przepis służy 5 i kosztuje $8.94 za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jeśli masz ciężką śmietanę, pietruszkę, butelkowany sok z małży i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby użyć ciężkiego kremu, możesz podążać za tym daniem głównym z Domowe śnieżyce z jajkami Reese ' s Peanut Butter jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Ogólnie ten przepis zarabia niesamowite spoonacular wynik 93%. Spróbuj Przystawki Krabowe Na Wschodnim Wybrzeżu, Zupa Pomidorowa East Coast, oraz Zupa Serowa East Coast dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużym garnku z sosem na średnim ogniu umieścić olej rzepakowy.
Dodaj cebulę, czosnek, szalotki, liść laurowy i tumeric i saute przez 2 do 3 protokół.
Dodać ziemniaki, sok z małży, ostry sos, czarny pieprz i doprowadzić do wrzenia i zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu przez 20 minut. Po 20 minutach sprawdź, czy ziemniaki są gotowe.
Dodać zasmażkę i dobrze wymieszać, aby zagęścić.
Dodaj rybę i gotuj na wolnym ogniu przez 1 minutę. Wymieszaj mleko i śmietanę i zwiększ ogień, aby doprowadzić do wrzenia.
Udekorować natką pietruszki i podawać.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla halibuta. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. St. Michael-Eppan gniew Pinot Grigio z 4.3 na 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 23 dolarów za butelkę.
Św. Michał-Eppan Anger Pinot Grigio
W zależności od gleby i mikroklimatu, Pinot gris waha się od prostego codziennego wina aż do absolutnych górnych narośli. Ciepłe, nasłonecznione winnice w miejscach gniewu, z gliniastymi, wapiennymi glebami żwirowymi, są podręcznikowym przykładem. Gniew Alto Adige Pinot Grigio ma szlachetną strukturę, ładną równowagę i drobną kwasowość-dzięki czemu picie jest absolutną przyjemnością. Mocna Biel dobrze komponuje się z rybą i zupą rybną, pierś perliczki lub filet cielęcy.