Dziś Kolacja: zupa czosnkowa z krewetkami

Dziś Kolacja: zupa czosnkowa z krewetkami
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać dziś obiad: zupa czosnkowa z krewetkami spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 31g białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 307 kalorii. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 4 i kosztuje $3.93 za porcję. Jest idealny do Jesień. Ten przepis od Serious Eats ma 5 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka oliwy z oliwek extra virigin, krewetki, z, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby wykorzystać oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia, możesz podążać za tym daniem głównym z Czekoladowa Tarta Orzechowa Karmelowa (Bezglutenowa, Bez Ziarna, Wegańska) jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kolacja: krewetki czosnkowe z bazylią, pomidorami i płatkami pieprzu, Dziś Kolacja: Zupa Z Krewetek, oraz Kolacja: Sopa de Ajo (zupa czosnkowa) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wlać olej do dużej patelni ustawić na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Dodać ząbki czosnku i posypać odrobiną soli i pieprzu. Gotować, przewracając je od czasu do czasu, przez około 10 minut. Powinny być ładnie zarumienione. Jeśli gotują się zbyt szybko, zmniejsz ciepło do średnio-niskiego. Nie chcesz, żeby się spaliły.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)
3
Usuń je i odstaw na bok.
4
Włączyć ciepło do średnio-niskie i dodać tyle kromek chleba, które zmieszczą się w jednej warstwie. Gotować, aż rumiane z obu stron, o cztery minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
5
Wyjąć i odstawić na bok. Powtórz z innymi plastrami.
6
Wlać bulion i włączyć ciepło do średnio-wysokiego. Kiedy to jest po prostu o gotować, wrzucić krewetki i gotować, aż krewetki są gotowane i różowy, o 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego
7
Umieść kromkę chleba i kilka ząbków czosnku w czterech oddzielnych miseczkach. Chochla w zupie z krewetkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
8 Do 9 Papryczek Poblano, Upieczonych, Obranych I Posiekanych8 Do 9 Papryczek Poblano, Upieczonych, Obranych I Posiekanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
ChochlaChochla
8
Udekorować odrobiną pietruszki i doprawić solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia17
Magazyn