Dziś Kolacja: zupa czosnkowa z krewetkami

Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać dziś obiad: zupa czosnkowa z krewetkami spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 31g białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 307 kalorii. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 4 i kosztuje $3.93 za porcję. Jest idealny do Jesień. Ten przepis od Serious Eats ma 5 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka oliwy z oliwek extra virigin, krewetki, z, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby wykorzystać oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia, możesz podążać za tym daniem głównym z Czekoladowa Tarta Orzechowa Karmelowa (Bezglutenowa, Bez Ziarna, Wegańska) jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kolacja: krewetki czosnkowe z bazylią, pomidorami i płatkami pieprzu, Dziś Kolacja: Zupa Z Krewetek, oraz Kolacja: Sopa de Ajo (zupa czosnkowa) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wlać olej do dużej patelni ustawić na średnim ogniu.
Dodać ząbki czosnku i posypać odrobiną soli i pieprzu. Gotować, przewracając je od czasu do czasu, przez około 10 minut. Powinny być ładnie zarumienione. Jeśli gotują się zbyt szybko, zmniejsz ciepło do średnio-niskiego. Nie chcesz, żeby się spaliły.
Włączyć ciepło do średnio-niskie i dodać tyle kromek chleba, które zmieszczą się w jednej warstwie. Gotować, aż rumiane z obu stron, o cztery minuty.
Wyjąć i odstawić na bok. Powtórz z innymi plastrami.
Wlać bulion i włączyć ciepło do średnio-wysokiego. Kiedy to jest po prostu o gotować, wrzucić krewetki i gotować, aż krewetki są gotowane i różowy, o 4 protokół.
Umieść kromkę chleba i kilka ząbków czosnku w czterech oddzielnych miseczkach. Chochla w zupie z krewetkami.
Udekorować odrobiną pietruszki i doprawić solą i pieprzem do smaku.