Dziś Kolacja: Senegalska Zupa Z Marchwi Curry
Dziś Kolacja: Senegalska zupa z marchwi Curry jest bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie zupa. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 266 kalorii. Na 1,11 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 132 mówiłoby, że trafił na miejsce. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Mieszanka marchew, jogurt jako dekoracji, cebula, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Dziś Kolacja: senegalski ryż z groszkiem, Dziś Kolacja: Zupa Z Selera Curry, oraz Dziś Kolacja: Kurczak Curry Z Marchewką dla podobnych receptur.
Instrukcje
W średnim rondlu roztopić masło na średnim ogniu, aż piana ustąpi.
Dodać cebulę i podsmażyć, aż przezroczysty, 5-8 protokół. Nie pozwól im się zbrązowieć.
Dodaj marchew i dobrze wymieszać, aby płaszcz z masłem, i gotować, aż prawie miękkie, 10-12 minut więcej.
Posypać warzywami curry i gotować, stale mieszając, aż przyprawy będą bardzo pachnące, około 1 minuty.
Dodać bulion i doprowadzić do wrzenia, następnie gotować na wolnym ogniu, aż marchewka będzie całkowicie miękka.
Przenieść do blendera lub robota kuchennego i zmiksować, partiami, jeśli to konieczne, aż do całkowitego puree.
Powrót do rondla i ubij w mleku. Na wolnym ogniu doprawiamy solą i pieprzem do smaku. Dzielimy na miseczki i polewamy jogurtem. Zupa może być podawana na ciepło lub na zimno.