Dziś Kolacja: Aksamitny Kurczak

Dziś Kolacja: Aksamitny Kurczak
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc daj dziś kolację: aksamitny kurczak spróbuj. Ten przepis służy 4 i kosztuje $4.95 za porcję. Jedna porcja zawiera 979 kalorii, 80g białka, oraz 53g tłuszczu. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz brązowy cukier, wino ryżowe, imbir i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać sos sojowy można śledzić to danie główne z Cytrynowe placki kukurydziane z sosem czekoladowym Lapsang Souchong jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Dziś Kolacja: Bon Bon Chicken, Dziś Kolacja: Kurczak Parmezan, oraz Dziś Kolacja: Kurczak a la Diable dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Dodaj wszystko z wyjątkiem kurczaka i kolendry do dużego garnka. Doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
2
Ostrożnie opuść kurczaka w piersi w dół. Natychmiast zmniejszyć ogień na wolnym ogniu. Przykryć garnek i gotować przez 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
3
Wyłącz ogrzewanie i nie dotykaj garnka przez 30 minut. Następnie odwróć ptaka, przykryj i odstaw na kolejne 15 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
4
Usuń kurczaka. Odciąć nogi, uda i skrzydła i ustawić na talerzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Kolosalne Krewetki Z Ogonami, Obrane I OczyszczoneKolosalne Krewetki Z Ogonami, Obrane I Oczyszczone
5
Usunąć piersi z klatki piersiowej. Pokroić piersi w 1-calowe plastry przeciwko ziarna.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gruszki Azjatyckie, Każda, UmyteGruszki Azjatyckie, Każda, Umyte
6
Dodaj je do talerza.
7
Na wierzch kurczaka wlać płyn do kłusowania i udekorować kolendrą. Zachowaj resztę płynu do kłusownictwa na inne użycie.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia13
Magazyn