Dzień Po Święcie Dziękczynienia Hash
Dzień po Święcie Dziękczynienia Hash jest bezglutenowe i pierwotne przystawka. Na 2,24 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 29g białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 321 kalorii. Ten przepis służy 6. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka pieprzu, masła, cebuli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 31 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to resztki Dziękczynienia? spróbuj indyka & yam hash z szałwią, Dziękczynienie śniadanie Hash z Cheddar puree placki ziemniaczane, oraz Resztki Dziękczynienia: brukselka, ziemniaki i haszysz z indyka.
Instrukcje
Bulion z kurczaka zagotować w średnim rondlu; dodać słodkie ziemniaki i gotować 3 minuty.
Dodaj fasolkę szparagową; gotować 2 minut lub aż słodki ziemniak jest ledwo przetargu i fasola są chrupiące przetargu.
Roztopić masło w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodaj cebulę i jabłka i gotuj, często mieszając, 6 minut lub aż jabłka zaczną mięknąć.
Dodać mieszaninę ziemniaków, indyk, i następne 3 składniki; gotować, mieszając często, 5 minut lub aż jabłka są lekko rumiane i indyk jest ogrzewany przez.
Podziel mieszankę na 6 talerzy, na wierzch po 2 jajka sadzone i podawaj od razu.