Dzień po Święcie Dziękczynienia Hash jest bezglutenowe i pierwotne przystawka. Na 2,24 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 29g białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 321 kalorii. Ten przepis służy 6. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka pieprzu, masła, cebuli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 31 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to resztki Dziękczynienia? spróbuj indyka & yam hash z szałwią, Dziękczynienie śniadanie Hash z Cheddar puree placki ziemniaczane, oraz Resztki Dziękczynienia: brukselka, ziemniaki i haszysz z indyka.
Instrukcje
1
Bulion z kurczaka zagotować w średnim rondlu; dodać słodkie ziemniaki i gotować 3 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasolę Smażoną, Dokładnie Podgrzaną, Dodać Odrobinę Bulionu Z Kurczaka Lub Wody, Aby Uzyskać Gładką Konsystencję Nadającą Się Do Smarowania
2 Małe Słodkie Ziemniaki, Obrane I Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień Perłowy
2
Dodaj fasolkę szparagową; gotować 2 minut lub aż słodki ziemniak jest ledwo przetargu i fasola są chrupiące przetargu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Małe Słodkie Ziemniaki, Obrane I Posiekane
Szalotka Pokrojona W Cienkie Półplasterki
Dodatki (opcjonalnie)
3
Drenaż.
4
Roztopić masło w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Batoniki Heath (każdy), Pokruszone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
Dodaj cebulę i jabłka i gotuj, często mieszając, 6 minut lub aż jabłka zaczną mięknąć.
Dodać mieszaninę ziemniaków, indyk, i następne 3 składniki; gotować, mieszając często, 5 minut lub aż jabłka są lekko rumiane i indyk jest ogrzewany przez.