Dzbanki Jagodowe Imbirowe Mojito
Need a bezglutenowy, przyjazny dla fodmap i wegański napój? Blueberry Ginger Mojito dzbanki może być ogromny przepis, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 2 porcje z 824 kalorii, 2G białka, oraz 1g tłuszczu każdy. Na 4,38 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 5 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka limonki, cukru granulowanego, wody i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Jagodowy Imbir Mojito, Dzbanki Malinowe Picante Paloma, oraz Dzbanki Malinowe Picante Paloma dla podobnych receptur.
Instrukcje
Imbir obrać, zetrzeć na tarce i dodać do rondla razem z cukrem i zimną wodą. Doprowadzić do wrzenia i mieszać, aż cukier się rozpuści. Przykryć i pozostawić strome przez 15 minut. Po zakończeniu odcedzić i schłodzić w lodówce.
Do szklanki (lub dzbanka) dodaj jagody, limonkę i liście świeżej mięty. Mieszaj drewnianą łyżką, aby jagody były łamane, a mięta i limonka uwalniały soki i smak. Jeśli montaż dzbany można przykryć je na tym etapie i pozostawić w lodówce, aż będzie gotowy do podania.
Do podania dodać syrop cukrowy, wódkę i napełnić wodą gazowaną. Szybko wymieszaj, a następnie wlej do szklanek z kostkami lodu.
Dekoruj garścią świeżych jagód i gałązką mięty.
Przepis przedstawiony poniżej jest na 2 wysokie szklanki, ale można użyć proporcji, aby dzbany (w zależności od tego, jak duży dzban jest podwójny lub poczwórny przepis).
Połączyć jagody, liście mięty i kliny limonki w dzbanie i zagnieść go tam z tyłu drewnianą łyżką. Gdy będziesz gotowy do podania, dodaj wódkę, imbirowy syrop cukrowy i sodę klubową. Wymieszać i wlać do szklanek z kilkoma kostkami lodu.
Dekoruj każdą szklankę świeżymi jagodami i gałązką świeżej mięty.