Dyniowo-Serowy Flan

Dyniowo-Serowy Flan
Dyniowo-serowy Flan może być tylko Europejska przepis, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 222 kalorie. Ten przepis służy 15 i kosztuje 45 centów za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz dynię, donice pekan, odparowane mleko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 6 godzin i 15 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Flan de Queso-Flan z serem śmietankowym, Flan Z Serem Śmietankowym, oraz Flan Z Serem Śmietankowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Ugotować i wymieszać 1 szklankę cukru w małym rondlu na średnim ogniu 5 min. lub aż do całkowitego rozpuszczenia i głębokiego złocistobrązowego koloru. Natychmiast wlać do 9-calowej okrągłej patelni; przechyl patelnię, aby równomiernie przykryć dno syropem.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukierCukier
SyropSyrop
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
PatelniaPatelnia
3
W blenderze zmiksować mleko i ser śmietankowy na gładką masę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
4
Dodać 1 szklankę pozostałego cukru, jajka, dynię i sól; dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
DyniaDynia
CukierCukier
JajkoJajko
SólSól
5
Wlać syrop na patelnię; przykryć folią.
Składniki, których będziesz potrzebować
SyropSyrop
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PatelniaPatelnia
6
Umieść patelnię na większej patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
7
Dodaj wystarczającą ilość wody do większej patelni, aby dojść do połowy strony napełnionej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
8
Piec 50 do 55 min. albo dopóki nóż włożony do środka nie wyjdzie czysty.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
NóżNóż
9
Usuń flan z patelni wypełnionej wodą; umieść na stojaku z drutu. Całkowicie fajne. Przechowywać w lodówce 4 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PatelniaPatelnia
10
Tymczasem przynieś pozostały cukier i 2 łyżki. woda do zagotowania w małym rondlu; gotować 5 min. lub aż do złotego brązu, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukierCukier
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
11
Zdjąć z ognia.
12
Dodać orzechy; mieszać aż do równomiernego pokrycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
OrzechyOrzechy
13
Rozprowadzić na blasze pokrytej folią. Całkowicie fajne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
14
Uruchom nóż wokół krawędzi patelni, aby poluzować flan tuż przed podaniem; unmold na talerzu. Orzechy rozbić na mniejsze kawałki; posypać flan.
Składniki, których będziesz potrzebować
OrzechyOrzechy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
NóżNóż
PatelniaPatelnia
TrudnośćEkspert
Gotowe W6 hrs, 15 m.
Porcje15
Ocena Zdrowia2
Magazyn