Dyniowo-serowy Flan może być tylko Europejska przepis, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 222 kalorie. Ten przepis służy 15 i kosztuje 45 centów za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz dynię, donice pekan, odparowane mleko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 6 godzin i 15 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Flan de Queso-Flan z serem śmietankowym, Flan Z Serem Śmietankowym, oraz Flan Z Serem Śmietankowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Ugotować i wymieszać 1 szklankę cukru w małym rondlu na średnim ogniu 5 min. lub aż do całkowitego rozpuszczenia i głębokiego złocistobrązowego koloru. Natychmiast wlać do 9-calowej okrągłej patelni; przechyl patelnię, aby równomiernie przykryć dno syropem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier
Syrop
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
Patelnia
3
W blenderze zmiksować mleko i ser śmietankowy na gładką masę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowy
Mleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
4
Dodać 1 szklankę pozostałego cukru, jajka, dynię i sól; dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dynia
Cukier
Jajko
Sól
5
Wlać syrop na patelnię; przykryć folią.
Składniki, których będziesz potrzebować
Syrop
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia Aluminiowa
Patelnia
6
Umieść patelnię na większej patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
7
Dodaj wystarczającą ilość wody do większej patelni, aby dojść do połowy strony napełnionej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
8
Piec 50 do 55 min. albo dopóki nóż włożony do środka nie wyjdzie czysty.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
Nóż
9
Usuń flan z patelni wypełnionej wodą; umieść na stojaku z drutu. Całkowicie fajne. Przechowywać w lodówce 4 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na Druty
Patelnia
10
Tymczasem przynieś pozostały cukier i 2 łyżki. woda do zagotowania w małym rondlu; gotować 5 min. lub aż do złotego brązu, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
11
Zdjąć z ognia.
12
Dodać orzechy; mieszać aż do równomiernego pokrycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Orzechy
13
Rozprowadzić na blasze pokrytej folią. Całkowicie fajne.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do Pieczenia
Folia Aluminiowa
14
Uruchom nóż wokół krawędzi patelni, aby poluzować flan tuż przed podaniem; unmold na talerzu. Orzechy rozbić na mniejsze kawałki; posypać flan.