Need a wegetariański posiłek poranny? Dyniowe muffinki Streusel mogą być niesamowitym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 12 i kosztuje 32 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 206 kalorii, 3G białka, oraz 12g tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Ten przepis od smaku domu ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz mieloną gałkę muszkatołową, olej canolan, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Dyniowe Muffinki Streusel, Muffinki Dyniowe Streusel, oraz Dyniowe Muffinki Streusel dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W misce, połączyć pierwsze sześć składników. W innej misce ubić jajko; dodać mleko, dynię i olej. Wymieszać z suchymi składnikami tylko do zwilżenia. Napełnij do połowy 12 słoiczków muffinek, wysmarowanych lub wyłożonych papierem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Przygotowany Biszkopt (16 Uncji), Przekrojony Na Dwa Poziomy Kawałki
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
Olej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Startej Cukinii, Odsączonej Z Nadmiaru Wilgoci
Piec w temperaturze 400° przez 18-22 minut lub aż wykałaczka włożona do muffinki wyjdzie czysta. Schłodzić przez 5 minut przed wyjęciem z patelni do stojaka z drutu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu