Dynia z żołędzi faszerowana kiełbasą i kwaśną śmietaną

Dynia z żołędzi faszerowana kiełbasą i kwaśną śmietaną
Dynia z żołędzi nadziewana kiełbasą i kwaśną śmietaną jest bezglutenowe i pierwotne przystawka. Na 1,92 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 21g białka, 40 g tłuszczu, oraz w sumie 545 kalorii. Ten przepis służy 4. Udaj się do sklepu i podnieś kiełbasę, śmietanę, grzyby i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Niewiele osób robiło ten przepis, a 7 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Kabaczek Nadziewany Kiełbasą, Kabaczek Nadziewany Kiełbasą, oraz Kiełbasa Faszerowana Acorn Squash.
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h, 20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia13
Magazyn