Dynia z żołędzi nadziewana II
Faszerowane Acorn Squash II to bezglutenowe przepis z 2 porcjami. Jedna porcja zawiera 509 kalorii, 28g białka, oraz 41 g tłuszczu. Na 1,66 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz ser cheddar, cebulę, mieloną kiełbasę wieprzową i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 62 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. Kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 55%, co jest solidne. Spróbuj Butternut Squash Noodle Turkey Bolognese faszerowane Acorn Squash z roztopionym Gruyere: dwa sposoby, Dynia Z Żołędzi Nadziewana, oraz Dynia Z Żołędzi Nadziewana dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Posypać squash solą i pieprzem, i lekko spryskać olejem.
Umieść w naczyniu do pieczenia miąższ od strony dołu i przykryj folią.
Kuchenka mikrofalowa na wysoki przez 10 do 15 minut, lub do miąższu jest przetargu widłowego.
Tymczasem wołowinę i wieprzowinę gotować w 1 łyżce oleju na średnim ogniu, aż będzie dobrze zarumieniona, często mieszając, aby się kruszyła.
Odcedzić i odstawić. Na tej samej patelni, gotować cebulę i czosnek, aż cebula będzie przezroczysta.
Połącz wołowinę i wieprzowinę z serem i cebulą, a łyżkę wymieszaj na połówki kabaczka.
Piec, odsłonięty, w nagrzanym piekarniku przez 15 do 20 minut, lub aż ser topi się i squash jest lekko rumiane. Doprawić solą i pieprzem do smaku.