Dynia i wieprzowina Chili
Dynia i wieprzowina Chili to bezglutenowe i bezmleczne przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 37g białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 484 kalorie. Na 2,47 zł za porcję, ten przepis okładki 44% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka mielonego kminku, pomidorów, Chilli jalapeño i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać dynię, można śledzić to danie główne z Desery Dyniowe: Pumpkin Cream Puffs jako deser. Najlepiej sprawdza się jako danie główne i odbywa się w ok. 45 minut. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Super Bowl będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Z łyżeczką wynik 86%, to danie jest znakomite. Spróbuj Chili wieprzowo-dyniowe, Biała fasola i dynia wieprzowa Chili, oraz Dynia Indyk Chili: zdrowe Chili Cook Off Zwycięzca dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej w 5-do 6-quart patelni na średnim ogniu. Gdy gorące, dodać wieprzowinę i mieszać często aż rumiane, 2 do 3 protokół.
Przełożyć wieprzowinę na talerz.
Dodaj cebulę i czosnek na patelnię; często mieszać, aż cebula kuleje, o 8 protokół.
W międzyczasie, w blenderze, wir tomatillos i jalapeos aż gładka.
Dodaj 1 szklankę wody, mieszaninę tomatillo, dynię, fasolę, kminek, mielone chili i sól. Zmniejsz ciepło, aby utrzymać gotować na wolnym ogniu, przykryć i gotować, mieszając od czasu do czasu, 10 minut. Wymieszać z wieprzowiną. Gotować, pod przykryciem, aż wieprzowina nie będzie już różowa w środku (wycięta do testu), 10 minut dłużej.
Dodaj kolendrę i sok z limonki.