Dwupoziomowy Sernik z malinami i białą czekoladą

Dwupoziomowy Sernik z malinami i białą czekoladą
Ten przepis służy 12. Jedna porcja zawiera 600 kalorii, 9g białka, oraz 41 g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka bitej śmietany, czekolada, ciasteczka wafel czekolady i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Można ją uznać za dość tanią, kosztującą ok. 1,85 zł za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to Dwupoziomowy Sernik z malinami i białą czekoladą, Dwupoziomowy Sernik OREO, oraz Podwójny Sernik Czekoladowy Z Sosem Malinowym.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 163°. masło o średnicy 9 cali ze sprężynową patelnią o wysokości 2 3/4 cala. Podwójne owinięcie Na Zewnątrz patelni z wytrzymałą folią aluminiową.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia SpringformPatelnia Springform
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PiekarnikPiekarnik
2
Umieść ciasteczka w procesorze i zmiksuj, aż pojawią się grube okruchy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
3
Dodać masło i proces aż równomiernie nawilżone. Mocno nacisnąć mieszaninę okruchów na dno i do połowy przygotowanej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Piec ciasto 8 minut; ostudzić na stojaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
1
Wycisnąć maliny i soki przez drobny sitko do małej miseczki. Zmierz 1/2 szklanki puree do napełniania(zachowaj pozostały puree do innego użycia). Wymieszać białą czekoladę w małej metalowej misce ustawionej na rondlu z ledwo gotującej się wody, aż po prostu stopi się i gładka; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Biała CzekoladaBiała Czekolada
MalinyMaliny
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
SitoSito
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Za pomocą miksera elektrycznego, beat twarogu i cukru w dużej misce, aż gładkie i puszyste. Ubić w mące, następnie jajka, po 1 na raz. Ubić w śmietanie i wanilii.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem Do BiciaKrem Do Bicia
Serek śmietankowySerek śmietankowy
WaniliaWanilia
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Przenieść 2 1/4 szklanki ciasta do średniej miski; wymieszać w roztopionej białej czekolady. Wymieszać zarezerwowane 1/2 szklanki puree z malin i ekstrakt z migdałów do pozostałego ciasta w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puree Z MalinPuree Z Malin
Biała CzekoladaBiała Czekolada
Ekstrakt Z MigdałówEkstrakt Z Migdałów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
Wlać ciasto malinowe do przygotowanej Skórki; umieścić springform pan w dużej patelni do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
MalinyMaliny
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia SpringformPatelnia Springform
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
5
Wlać tyle gorącej wody do pieczenia patelni się 1 cal się boki patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
6
Piec, aż malinowe nadzienie delikatnie ustawi się w środku i zacznie nadmuchiwać na brzegach, około 50 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
MalinyMaliny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
7
Wyjmij patelnię z piekarnika; pozostaw malinową warstwę do ostygnięcia 5 minut, aby lekko ujędrnić.
Składniki, których będziesz potrzebować
MalinyMaliny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
8
Zaczynając od krawędzi patelni, łyżkę ciasta z białej czekolady w koncentrycznych kręgach na Malinowej warstwie. Gładki wierzch.
Składniki, których będziesz potrzebować
Biała CzekoladaBiała Czekolada
MalinyMaliny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
9
Piec, aż biała czekolada nadzienie jest ustawiona w centrum, około 30 minut. Przechowywać w lodówce ciasto odkryte do zimna, co najmniej 4 godziny. (Można przygotować 2 dni wcześniej; przykryć i przechowywać w lodówce.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Biała CzekoladaBiała Czekolada
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
10
Pokrój boki patelni małym nożem, aby poluzować sernik; uwolnij boki.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
NóżNóż
PatelniaPatelnia
11
W razie potrzeby udekoruj sernik lokami z białej czekolady.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekoladowe LokiCzekoladowe Loki
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn