Ten przepis służy 12. Jedna porcja zawiera 600 kalorii, 9g białka, oraz 41 g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka bitej śmietany, czekolada, ciasteczka wafel czekolady i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Można ją uznać za dość tanią, kosztującą ok. 1,85 zł za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to Dwupoziomowy Sernik z malinami i białą czekoladą, Dwupoziomowy Sernik OREO, oraz Podwójny Sernik Czekoladowy Z Sosem Malinowym.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 163°. masło o średnicy 9 cali ze sprężynową patelnią o wysokości 2 3/4 cala. Podwójne owinięcie Na Zewnątrz patelni z wytrzymałą folią aluminiową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Springform
Folia Aluminiowa
Piekarnik
2
Umieść ciasteczka w procesorze i zmiksuj, aż pojawią się grube okruchy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki Cookie
3
Dodać masło i proces aż równomiernie nawilżone. Mocno nacisnąć mieszaninę okruchów na dno i do połowy przygotowanej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
4
Piec ciasto 8 minut; ostudzić na stojaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
1
Wycisnąć maliny i soki przez drobny sitko do małej miseczki. Zmierz 1/2 szklanki puree do napełniania(zachowaj pozostały puree do innego użycia). Wymieszać białą czekoladę w małej metalowej misce ustawionej na rondlu z ledwo gotującej się wody, aż po prostu stopi się i gładka; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Biała Czekolada
Maliny
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
Sito
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Za pomocą miksera elektrycznego, beat twarogu i cukru w dużej misce, aż gładkie i puszyste. Ubić w mące, następnie jajka, po 1 na raz. Ubić w śmietanie i wanilii.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem Do Bicia
Serek śmietankowy
Wanilia
Mąka Uniwersalna
Cukier
Jajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser Ręczny
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Przenieść 2 1/4 szklanki ciasta do średniej miski; wymieszać w roztopionej białej czekolady. Wymieszać zarezerwowane 1/2 szklanki puree z malin i ekstrakt z migdałów do pozostałego ciasta w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puree Z Malin
Biała Czekolada
Ekstrakt Z Migdałów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Wlać ciasto malinowe do przygotowanej Skórki; umieścić springform pan w dużej patelni do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Maliny
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Springform
Patelnia Do Pieczenia
5
Wlać tyle gorącej wody do pieczenia patelni się 1 cal się boki patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Pieczenia
6
Piec, aż malinowe nadzienie delikatnie ustawi się w środku i zacznie nadmuchiwać na brzegach, około 50 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Maliny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
7
Wyjmij patelnię z piekarnika; pozostaw malinową warstwę do ostygnięcia 5 minut, aby lekko ujędrnić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Maliny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Pieczenia
Piekarnik
8
Zaczynając od krawędzi patelni, łyżkę ciasta z białej czekolady w koncentrycznych kręgach na Malinowej warstwie. Gładki wierzch.
Składniki, których będziesz potrzebować
Biała Czekolada
Maliny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
9
Piec, aż biała czekolada nadzienie jest ustawiona w centrum, około 30 minut. Przechowywać w lodówce ciasto odkryte do zimna, co najmniej 4 godziny. (Można przygotować 2 dni wcześniej; przykryć i przechowywać w lodówce.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Biała Czekolada
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
10
Pokrój boki patelni małym nożem, aby poluzować sernik; uwolnij boki.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Nóż
Patelnia
11
W razie potrzeby udekoruj sernik lokami z białej czekolady.