Dwa Razy Pieczone Słodkie Ziemniaki
Dwa razy Pieczone słodkie ziemniaki to bezglutenowe i wegetariańskie przystawka. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 275 kalorii, 3G białka, oraz 14g tłuszczu każdy. Na 76 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 48 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 35 minut. Mieszanka mielonego cynamonu, masła, mielonej gałki muszkatołowej i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 46%. Podobne przepisy to Pieczone słodkie ziemniaki polane kurczakiem kiełbasa jabłkowa i jabłka oraz pieczone ziemniaki polane kremowym kurczakiem, Dwa Razy Pieczone Słodkie Ziemniaki, oraz Dwa Razy Pieczone Słodkie Ziemniaki.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
Umieścić słodkie ziemniaki na blasze i piec przez 1 godzinę lub do miękkości.
Wyjąć z piekarnika i odstawić, aż ostygnie wystarczająco, aby obsłużyć.
Podziel ziemniaki i usuń miąższ do średniej wielkości miski, rezerwując Skórki. W innej misce, dodać brązowy cukier, masło i serek śmietankowy i wszystkie przyprawy i zacieru widelcem lub gumową szpatułką.
Dodać masło i ser śmietankowy do miąższu słodkich ziemniaków i złożyć całkowicie.
Dodać nadzienie z powrotem do skórek ziemniaków i umieścić na pół arkusza tacy.
Piec przez 15 minut lub do złotego koloru.