Duży Sos Do Spaghetti
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na sos, więc spróbuj dużego sosu Spaghetti. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 25g białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 485 kalorii. Na 1,38 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 38. Udaj się do sklepu i podnieś ząbki czosnku, bazylia, mielona wołowina i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Sos Marinara Big-Batch, Duża Partia Pieczonego Sosu Pomidorowego, oraz Tydzień Konserwowy: Mała Partia Brzoskwiniowego Sosu Barbecue dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużym garnku, gotować boczek na średnim ogniu, aż chrupiące.
Wyjąć do ręczników papierowych, aby osuszyć. Wołowinę gotować na średnim ogniu w kroplach, aż mięso nie będzie już różowe; odcedzić.
Usuń wołowinę i utrzymuj ciepło.
W tym samym garnku, podsmażyć cebulę, paprykę i grzyby na oleju przez 5 minut lub aż cebula będzie miękka.
Dodać czosnek; gotować 2 minuty dłużej.
Wymieszać z mąką do wymieszania. Wymieszać w pomidory, pasta pomidorowa, woda, ocet, cukier, sos Worcestershire i przyprawy. Pokruszyć boczek; powrót boczek i wołowina na patelnię. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; gotować na wolnym ogniu, odkryte, przez 2 godziny, mieszając od czasu do czasu.