Duszony Mostek Wołowy Z Czerwonym Winem W. Sos Chrzanowy (Sara Moulton

Duszony Mostek Wołowy Z Czerwonym Winem W. Sos Chrzanowy (Sara Moulton
Czerwone wino duszony mostek wołowy W. sos chrzanowy (Sara Moulton może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na $4.49 za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 688 kalorii, 52g białka, oraz 38 g tłuszczu każdy. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz szczypiorek, sok z cytryny, mielony pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać wytrawne czerwone wino, można śledzić to danie główne z Brownies Pinot Noir jako deser. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Chanuka. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Ten przepis jest typowy dla kuchni żydowskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Duszony mostek wołowy z czerwonym winem z sosem chrzanowym i latającymi dyskami cioci Rifki, Czerwone Wino Duszony Mostek Wołowy, oraz Duszony Mostek Wołowy Z Czerwonym Winem dla podobnych receptur.
TrudnośćEkspert
Gotowe W7 hrs, 15 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia24
KuchnieŻydowskie
Rodzaje PotrawSos
OkazjeChanukowe
Magazyn