Duszone żeberka z ziemniakami i jabłkami " Risotto Style
Przepis duszone żeberka z ziemniakami i jabłkami " Risotto Style jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest świetnym bezglutenowe opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Ten przepis służy 6. Na $7.19 za porcję, ten przepis okładki 39% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 1344 kalorii, 45g białka, oraz 102g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 78 smakoszy i kucharzy. Mieszanka czosnku, sól morska, pieprz i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć niesolone masło można śledzić to danie główne z Pudding Czekoladowy Z Mleka Migdałowego jako deser. Kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 90%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Grill Styl Duszone Żeberka, Chile i pomarańczowy duszone Flanken Style wołowina krótkie żeberka, oraz Balsamiczne-duszone żeberka z puree chrzanowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Poklep żeberka suche i umieścić w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Posypać 1/2 łyżeczki soli. Przykryć i przechowywać w lodówce 24 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
3
Umieść stojak na środku piekarnika i rozgrzej do 163°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman Web
4
W ciężkim, dużym garnku żaroodpornym na umiarkowanie wysokim ogniu podgrzać 1/4 szklanki oliwy z oliwek do czasu palenia. Pracując w 2 partiach (wytrzyj patelnię do czysta i dodaj pozostałą 1/4 szklanki oleju między partiami), zapieczętuj żebra, obracając szczypcami, aż do złotego koloru ze wszystkich stron, około 8 minut na partię.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
(mequite, Hikora Lub Olcha)
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego
Smażone Krewetki, Obrane
Słonina Wieprzowa
5
Przenieść żeberka do dużej miski. Nie czyść patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
(mequite, Hikora Lub Olcha)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
6
Dodaj cebulę, czosnek, marchew, seler i jabłka do garnka. Na umiarkowanie wysokim ogniu, smażyć, aż warzywa i jabłka zaczną mięknąć, o 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina Wieprzowa
7
Dodaj wino i doprowadzić do wrzenia, skrobanie się wszelkie rumiane kawałki.
Składniki, których będziesz potrzebować
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
8
Dodaj czysty pomidor i bulion z kurczaka, a następnie wróć żeberka, wraz z nagromadzonymi sokami, do garnka. Upewnij się, że żebra są całkowicie pokryte płynem; w razie potrzeby dodaj wodę lub dodatkowy zapas.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
(mequite, Hikora Lub Olcha)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina Wieprzowa
9
Posypać pozostałą 1/2 łyżeczki soli i pieprzu i wymieszać z liśćmi laurowymi. Przykryj garnek, przenieś do piekarnika i duś żeberka przez 2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina Wieprzowa
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
(mequite, Hikora Lub Olcha)
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman Web
Słonina Wieprzowa
10
Odkryć żebra i kontynuować duszenie, aż mięso będzie miękkie i zaczyna spadać z kości, o 45 protokół. Delikatnie wyjąć żeberka z garnka i przenieść do dużej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
(mequite, Hikora Lub Olcha)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
Słonina Wieprzowa
11
Gdy żebra są wystarczająco chłodne, aby obsłużyć, przyciąć nadmiar tłuszczu i, w razie potrzeby, usunąć mięso z kości.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
(mequite, Hikora Lub Olcha)
12
Wlać płyn do duszenia przez sito o drobnych oczkach do czystego dużego garnka, naciskając na wszelkie ciała stałe. Wyrzucić substancje stałe i usunąć tłuszcz z płynu do duszenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
Słonina Wieprzowa
13
Umieścić duszony płyn na dużym ogniu, przykryć i doprowadzić do wrzenia. Obniżyć ogień i gotować na wolnym ogniu, odkryte, aż nieco zmniejszona, o 20 protokół. Powrót żeberka, wraz z nagromadzonymi sokami, do garnka i gotować na wolnym ogniu, aż do ogrzania, o 5 protokół. DO AHEAD: żeberka można przygotować z wyprzedzeniem i przechowywać w lodówce, w płynie do duszenia, do 2 dni. Podgrzej krótkie żeberka w ich duszonym płynie w dużym, ciężkim garnku na umiarkowanie wysokim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
(mequite, Hikora Lub Olcha)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina Wieprzowa
1
Wyłożyć blachę do pieczenia z 2 warstwami ręczników papierowych.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
2
W średnim rondlu na dużym ogniu doprowadzić osoloną wodę do wrzenia (użyj około 1 łyżki soli na każde 4 ćwiartki wody).
Składniki, których będziesz potrzebować
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
3
Dodać ziemniaki i jabłka i gotować, odkryte, aż dopiero zaczyna się miękka, o 3 protokół.
W małym, ciężkim rondlu na umiarkowanym ogniu podgrzać 1 łyżkę masła, aż się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
6
Dodaj cebulę i czosnek i smażyć do miękkości, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
7
Dodać wino i gotować, aż odparuje, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
8
Dodaj ziemniaki, jabłka i wywar z kurczaka i gotuj na wolnym ogniu, ciągle mieszając, aż ciecz zostanie wchłonięta, a mieszanina będzie kremowa i lekko zagęszczona, około 12 minut.
Merlot, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir są doskonałym wyborem do krótkich żeberek wołowych. Wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze kawałki wołowiny dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwieniami, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze kawałki mogą poradzić sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Raymond R Collection Merlot z 4.1 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 12 dolarów za butelkę.