Duszone golonki cielęce z fasolką Romano to bezglutenowe i pierwotne danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 48g białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 539 kalorii. Ten przepis służy 6 i kosztuje $8.83 za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka szałwii, sól koszerna, ocet jabłkowy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać winogrona można śledzić to danie główne z Białe winogrona i szampańska Granita jako deser. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Duszone Golonki Cielęce, Golonki Cielęce Duszone W Winie, oraz Osso Bucco: Duszone Golonki Cielęce dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Shanks posypać koszerną solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól Koszerna
2
Wlać oliwę z oliwek do 6-do 8-quart żaroodpornej patelni lub 13-na 16-calowej patelni do pieczenia na średnim ogniu. Gdy jest gorąco, dodaj trzonki w jednej warstwie (w razie potrzeby pracuj partiami). Gotować, obracając aż obficie rumiane z dwóch stron, 10 do 12 minut w sumie; przenieść na talerz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Pieczenia
3
Dodaj wino i ocet i doprowadzić do wrzenia; gotować, aż płyn prawie odparuje, mieszając, aby poluzować rumiane kawałki, 5 do 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet
Wino
4
Dodaj warzywa, imbir, 3 łyżki tymianku, liście laurowe, pieprz, pastę pomidorową, czosnek, skórki pomarańczowe i cytrynowe, bulion i golonki. Przykryć patelnię (folią, jeśli używasz patelni do pieczenia).
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta Pomidorowa
Liście Laurowe
Warzywa
Czosnek
Imbir
Pomarańczowy
Pieprz
Bulion
Cytryna
Tymianek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Pieczenia
Folia Aluminiowa
5
Piec w piekarniku 325, aż mięso będzie bardzo miękkie po przekłuciu, 2 1/2 do 3 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
6
W międzyczasie, na patelni 5-6-litrowej na dużym ogniu, zagotuj 3-litrową wodę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
7
Dodać fasolę; gotować, aż chrupiące-tender ugryźć, 1 do 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola
8
Odcedzić, umieścić w lodowatej wodzie, aż ostygnie i ponownie odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda
9
Szczypcami, przełóż chwyty na talerz; przykryj folią.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypce
Folia Aluminiowa
10
Usuń liście laurowe i tłuszcz odtłuszczony z patelni. Praca partiami, czystym płynem i warzywami w blenderze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Liście Laurowe
Warzywa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Patelnia
11
Roztopić masło w 10-do 12-calowej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
12
Dodaj fasolę, winogrona, szałwię i pozostały tymianek; mieszać do gorąca, 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Winogrona
Fasola
Tymianek
Szałwia Lekarska
13
Umieścić każdy trzon w misce; top z sosem i mieszanki fasoli.