Duszone Baby Bok Choy z czosnkiem, imbirem i soją

Duszone Baby Bok Choy z czosnkiem, imbirem i soją
Duszone dziecko Bok Choy z czosnkiem, imbirem i soją może być tylko przystawką, której szukasz. Na 34 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 197 kalorii, 2G białka, oraz 15 g tłuszczu. Ten przepis służy 4. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Udaj się do sklepu i odebrać wodę, olej, ząbki czosnku, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Czosnek imbir cukinia makaron miska z łososiem i Bok Choy, Bok Choy, Shiitake i kluski czosnkowe, oraz Imbir I Czosnek Duszone Bok Choy.

Instrukcje

1
Namoczyć bok choy w dużej misce z zimną wodą, swishing poluzować wszelkie ziarna.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bok ChoyBok Choy
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
2
Odcedzić, przeciąć na pół wzdłuż i dokładnie osuszyć ręcznikami papierowymi.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
3
Rozgrzać olej w dużym rondlu o grubym dnie lub holenderskim piekarniku na dużym ogniu, aż się połysk.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Udek Z Kurczaka1 Funt Udek Z Kurczaka
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
4
Dodaj połowę bok choy, odciąć bok w dół, pracując partiami, jeśli to konieczne, aby uniknąć tłoczenia patelni, i zapieczętować, aż głęboko zbrązowieje, o 6 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bok ChoyBok Choy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
5
Wyjąć do dużej płyty lub blachy.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
6
Obniżyć ciepło do średniego i dodać imbir i czosnek, stale mieszając, aż pachnące, o 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
Mieszanka Trójkolorowej Sałatki ColesławMieszanka Trójkolorowej Sałatki Colesław
7
Dodaj wodę i ocet i doprowadzić do gotowanego na wolnym ogniu, mieszając i skrobanie dno patelni z drewnianą łopatką lub łyżką poluzować wszelkie rumiane kawałki. Po 1 minucie dodaj sos sojowy i brązowy cukier.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dietetyczna Soda KremowaDietetyczna Soda Kremowa
6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
8
Dodaj bok choy z powrotem do patelni i gotować, odkryte, aż liście bok choy zwiędną i łodygi są chrupiące-przetargu, 6-8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bok ChoyBok Choy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
9
Usuń bok choy do półmiska.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bok ChoyBok Choy
10
Kontynuuj gotować płyn w patelni na średnim ogniu, aż zmniejszy się do szkliwa o pożądanej konsystencji, 6 do 8 minut. Łyżka glazury na bok choy i udekorować sezamem i szczypiorkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda Z Kwiatów Pomarańczy (lub 1/4 łyżeczki Startej Skórki Z Cytryny I Skórki Pomarańczowej)Woda Z Kwiatów Pomarańczy (lub 1/4 łyżeczki Startej Skórki Z Cytryny I Skórki Pomarańczowej)
Bok ChoyBok Choy
Pokrojone Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do DekoracjiPokrojone Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
11
Podawać z gorącym ugotowanym ryżem, w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ryż GotowanyRyż Gotowany
TrudnośćŚredni
Gotowe W25 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia0
Magazyn