Duszona kapusta Napa z grzybami i gorgonzolą

Duszona kapusta Napa z grzybami i gorgonzolą
Duszona kapusta Napa z grzybami i Gorgonzolanem to bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przystawka. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 166 kalorii. Ten przepis służy 4. Na 88 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Serious Eats ma 1 fanów. Mieszanka gorgonzoli, masła, koszernej soli i pieprzu oraz garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Duszona Kapusta Napa Z Grzybami, Kapusta Napa z suszonymi krewetkami (i grzybami słomianymi), oraz Podsmażona Kapusta Napa Z Grzybami I Boczkiem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać 2 łyżki masła w dużym, grubym dnie holenderski piekarnik ustawiony na dużym ogniu, aż do stopienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
2
Dodać grzyby, szalotki i tymianek i gotować, mieszając często, aż dobrze rumiane, około 15 minut (grzyby uwolni płyn, a następnie zbrązowieje, gdy płyn odparuje). Doprawić do smaku solą i pieprzem, następnie podsmażyć patelnię z sherry, wermutem lub winem i gotować, mieszając i skrobając dno garnka, aż płyn odparuje.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
WermutWermut
Marynowana Skórka Arbuza, 1 SłoiczekMarynowana Skórka Arbuza, 1 Słoiczek
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
3
Przełożyć na duży talerz i odstawić.
4
Wytrzyj holenderski piekarnik ręcznikiem papierowym, dodaj 1 łyżkę masła i podgrzej na średnim ogniu, aż się stopi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
5
Dodaj grubsze plastry kapusty (te bliżej rdzenia, które potrwają dłużej). Gotować, mieszając od czasu do czasu, aż lekko zwiędnie, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
6
Dodaj resztę kapusty i gotuj, mieszając od czasu do czasu, aż kapusta będzie całkowicie miękka i cała wilgoć odparuje, około 12 minut. Obniżyć ogień i dodać śmietanę. Wymieszać do połączenia i doprawić do smaku solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
7
Mieszankę kapusty przełożyć do naczynia i udekorować pokruszonym serem pleśniowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Czerwone Winogrona, Pokrojone Owoce Gwiaździste I Różne świeże ZiołaOpcjonalnie Czerwone Winogrona, Pokrojone Owoce Gwiaździste I Różne świeże Zioła
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
8
Udekorować posiekaną natką pietruszki i od razu podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
TrudnośćŚredni
Gotowe W35 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia21
Magazyn