Duszona kapusta Napa z grzybami i Gorgonzolanem to bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przystawka. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 166 kalorii. Ten przepis służy 4. Na 88 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Serious Eats ma 1 fanów. Mieszanka gorgonzoli, masła, koszernej soli i pieprzu oraz garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Duszona Kapusta Napa Z Grzybami, Kapusta Napa z suszonymi krewetkami (i grzybami słomianymi), oraz Podsmażona Kapusta Napa Z Grzybami I Boczkiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzać 2 łyżki masła w dużym, grubym dnie holenderski piekarnik ustawiony na dużym ogniu, aż do stopienia.
Dodać grzyby, szalotki i tymianek i gotować, mieszając często, aż dobrze rumiane, około 15 minut (grzyby uwolni płyn, a następnie zbrązowieje, gdy płyn odparuje). Doprawić do smaku solą i pieprzem, następnie podsmażyć patelnię z sherry, wermutem lub winem i gotować, mieszając i skrobając dno garnka, aż płyn odparuje.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka
Wermut
Marynowana Skórka Arbuza, 1 Słoiczek
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
Słonina Wieprzowa
3
Przełożyć na duży talerz i odstawić.
4
Wytrzyj holenderski piekarnik ręcznikiem papierowym, dodaj 1 łyżkę masła i podgrzej na średnim ogniu, aż się stopi.
Dodaj grubsze plastry kapusty (te bliżej rdzenia, które potrwają dłużej). Gotować, mieszając od czasu do czasu, aż lekko zwiędnie, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
(odłożyć 1 łyżkę Stołową)
6
Dodaj resztę kapusty i gotuj, mieszając od czasu do czasu, aż kapusta będzie całkowicie miękka i cała wilgoć odparuje, około 12 minut. Obniżyć ogień i dodać śmietanę. Wymieszać do połączenia i doprawić do smaku solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.