Duszona kapusta Napa z grzybami i Gorgonzolanem to bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przystawka. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 166 kalorii. Ten przepis służy 4. Na 88 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Serious Eats ma 1 fanów. Mieszanka gorgonzoli, masła, koszernej soli i pieprzu oraz garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Duszona Kapusta Napa Z Grzybami, Kapusta Napa z suszonymi krewetkami (i grzybami słomianymi), oraz Podsmażona Kapusta Napa Z Grzybami I Boczkiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzać 2 łyżki masła w dużym, grubym dnie holenderski piekarnik ustawiony na dużym ogniu, aż do stopienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Porwane świeże Liście Pietruszki
2
Dodać grzyby, szalotki i tymianek i gotować, mieszając często, aż dobrze rumiane, około 15 minut (grzyby uwolni płyn, a następnie zbrązowieje, gdy płyn odparuje). Doprawić do smaku solą i pieprzem, następnie podsmażyć patelnię z sherry, wermutem lub winem i gotować, mieszając i skrobając dno garnka, aż płyn odparuje.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Takie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi Przycięte
Wermut
Marynowana Skórka Arbuza, 1 Słoiczek
2 Szklanki Ząbków Czosnku
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
3
Przełożyć na duży talerz i odstawić.
4
Wytrzyj holenderski piekarnik ręcznikiem papierowym, dodaj 1 łyżkę masła i podgrzej na średnim ogniu, aż się stopi.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych
Porwane świeże Liście Pietruszki
5
Dodaj grubsze plastry kapusty (te bliżej rdzenia, które potrwają dłużej). Gotować, mieszając od czasu do czasu, aż lekko zwiędnie, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
(odłożyć 1 łyżkę Stołową)
6
Dodaj resztę kapusty i gotuj, mieszając od czasu do czasu, aż kapusta będzie całkowicie miękka i cała wilgoć odparuje, około 12 minut. Obniżyć ogień i dodać śmietanę. Wymieszać do połączenia i doprawić do smaku solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część