Duszona jagnięcina z oliwkami Picholine
Duszona jagnięcina z oliwkami Picholine może być dobrym przepisem na poszerzenie kolekcji dań głównych. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.89 za porcję. Jedna porcja zawiera 264 kalorie, 26g białka, oraz 7G tłuszczu. Jeśli masz baranka, kuskus, mieloną kolendrę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Przynosi wam to moje przepisy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Oliwki Picholine Marynowane, Kaczka z zielonymi oliwkami Picholine, oraz Duszona Noga Jagnięcina Z Ziemniakami I Oliwkami.
Instrukcje
Podgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu.
Dodać połowę jagnięciny na patelnię. Gotować 5 minut lub aż rumiane, mieszając od czasu do czasu.
Umieścić jagnięcinę w kuchence elektrycznej 5-quart powolne. Powtórz procedurę z pozostałą jagnięciną.
Dodaj kolendrę, cebulę i pomidory do powolnej kuchenki. Przykryć i gotować na niskim poziomie przez 7 godzin.
Dodać oliwki. Wyłącz powolny kuchenka; odstawić, pokryte, 30 minut.
Umieścić kuskus w płytkich miseczkach. Łyżka mieszanki jagnięcej nad kuskusem.
W razie potrzeby udekoruj cytryną i kolendrą.
Wskazówka: konserwowane cytryny to cytryny marynowane w soli; ich soki pojawiają się często w kuchni bliskowschodniej i śródziemnomorskiej. Można je kupić na rynkach specjalnych.