Duszona jagnięcina w sosie z granatów

Duszona jagnięcina w sosie z granatów
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na sos, więc spróbuj duszonej jagnięciny w sosie granatowym. Jedna porcja zawiera 513 kalorii, 53g białka, oraz 23G tłuszczu. Ten przepis służy 8 i kosztuje $5.65 za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz pastę pomidorową, cebulę, Wino i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pieczona jagnięcina z sosem granatowym, Oliwa z oliwek-duszony bakłażan ze świeżym sosem pomidorowo-granatowym, oraz Pieczona jagnięcina z sosem granatowo-Tamaryndowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść regał w najniższej trzeciej części piekarnika i rozgrzej do 163°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
2
Rozgrzać olej w ciężkim dużym garnku lub holenderskim piekarniku na dużym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwki Pokrojone Na ćwiartkiOliwki Pokrojone Na ćwiartki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
3
Dodać wszystkie kości jagnięce i gotować do brązowego, obracając często, o 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kości JagnięceKości Jagnięce
4
Przenieś kości na talerz. Jagnięcinę przyprawiamy solą i pieprzem i dokładnie zagotowujemy w mące.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chipsy Tortilla O Smaku LimonkiChipsy Tortilla O Smaku Limonki
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
5
Dodaj do garnka i gotować, aż brązowy ze wszystkich stron, o 10 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
6
Przełożyć jagnię na talerz z kośćmi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
7
Dodaj cebulę i czosnek do garnka i gotować, aż cebula jest tylko złoty, skrobanie się rumiane kawałki, o 5 protokół. Powrót jagnięciny do garnka. Ułóż kości wokół jagnięciny. Wymieszać w magazynie i kolejnych 7 składników. Doprowadzić płyn do wrzenia. Baste top of lamb. Przykryć; piec, aż jagnięcina będzie miękka po przekłuciu długim ostrym nożem, obracając raz, około 2 godzin 15 minut. Chłodny; przykryć i schłodzić przez noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (11-1/2 Uncji) Sosu Słodko-kwaśnego, Podzielona1 Butelka (11-1/2 Uncji) Sosu Słodko-kwaśnego, Podzielona
Cienko Pokrojony, Ugotowany Indyk, PoszarpanyCienko Pokrojony, Ugotowany Indyk, Poszarpany
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
8
Rozgrzej piekarnik do 163°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
9
Usunąć tłuszcz z powierzchni jagnięciny i płynu do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
10
Przełożyć jagnięcinę na talerz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
11
Usuń string z lamb.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
12
Pokroić w plastry o grubości 1/2 cala. Ułóż w płytkim naczyniu do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara
13
Zagotuj soki z patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Do 1 1/2 Szklanki Fasoli Smażonej, Dokładnie Podgrzanej, Dodać Trochę Bulionu Z Kurczaka Lub Wody, Aby Uzyskać Gładką Konsystencję Nadającą Się Do Smarowania1 Do 1 1/2 Szklanki Fasoli Smażonej, Dokładnie Podgrzanej, Dodać Trochę Bulionu Z Kurczaka Lub Wody, Aby Uzyskać Gładką Konsystencję Nadającą Się Do Smarowania
14
Usunąć kości i wyrzucić. Odcedzić soki z patelni, mocno naciskając na ciała stałe, aby wydobyć jak najwięcej płynu. Margarynę roztopić w tym samym garnku na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
¼ Czubatej Szklanki Mąki¼ Czubatej Szklanki Mąki
Ciepła, Mocna Parzona KawaCiepła, Mocna Parzona Kawa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Do 1 1/2 Szklanki Fasoli Smażonej, Dokładnie Podgrzanej, Dodać Trochę Bulionu Z Kurczaka Lub Wody, Aby Uzyskać Gładką Konsystencję Nadającą Się Do Smarowania1 Do 1 1/2 Szklanki Fasoli Smażonej, Dokładnie Podgrzanej, Dodać Trochę Bulionu Z Kurczaka Lub Wody, Aby Uzyskać Gładką Konsystencję Nadającą Się Do Smarowania
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
15
Dodać 1 1/2 łyżki mąki i mieszać, aż mieszanina zacznie brązowieć, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
16
Ubijamy soki na patelni i gotujemy, aż sos zmniejszy się do 2 filiżanek, około 15 minut. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chipsy Tortilla O Smaku LimonkiChipsy Tortilla O Smaku Limonki
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Mascarpone W Temperaturze Pokojowej1/3 Szklanki Mascarpone W Temperaturze Pokojowej
1 Do 1 1/2 Szklanki Fasoli Smażonej, Dokładnie Podgrzanej, Dodać Trochę Bulionu Z Kurczaka Lub Wody, Aby Uzyskać Gładką Konsystencję Nadającą Się Do Smarowania1 Do 1 1/2 Szklanki Fasoli Smażonej, Dokładnie Podgrzanej, Dodać Trochę Bulionu Z Kurczaka Lub Wody, Aby Uzyskać Gładką Konsystencję Nadającą Się Do Smarowania
17
Polej jagnięcinę. Przykryć folią i piec, aż jagnięcina zostanie podgrzana, około 25 minut. Ułóż jagnięcinę na talerzu. SOS łyżeczkowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®
18
Dekoruj natką pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia66
Rodzaje PotrawSos
Magazyn