Duszona Czerwona Kapusta
Duszona czerwona kapusta może być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 249 kalorii, 13g białka, oraz 15 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.39 za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz ocet winny, pepperoni, kapustę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Spirala czerwona kapusta kalarepa Slaw z kolendry Vinaigrette, Guinness Braised Short rib Tacos z Guinness Braised Cabbage, oraz Duszona Czerwona Kapusta dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużym rondlu, gotować boczek na średnim ogniu, aż tłuszcz jest renderowane i boczek jest chrupiące.
Dodać cebulę i gotować przez około 5 minut lub aż cebula są przezroczyste.
Dodać kapustę i tymianek i gotować przez około 15 minut lub aż kapusta zwiędnie.
Zalać bulion kapustą i doprowadzić do duszenia na średnim ogniu. Przykryć i gotować przez około 10 minut.
Doprawić octem, solą i pieprzem do smaku.
Doprawić octem, solą i pieprzem do smaku.
Typ_27_data.init_step_by_step_images = 0;