Dulce De Leche i Kokosowe Mini serniki
Dulce De Leche i Kokosowe Mini serniki mogą być tylko deserem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 70 kalorii, 1G białka, oraz 4G tłuszczu. Ten przepis służy 12 i kosztuje 11 centów za porcję. Przepis ten zachwycił 378 osób. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Udaj się do sklepu i odebrać masło, cynamon graham cracker okruchy, cukier granulowany, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Dulce de leche mini serniki, Mini Churros z gorącą czekoladą Dulce de Leche, oraz Milkshake Dulce de Leche (Malteada de Arequipe o Dulce de Leche) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 163°. Ułóż 12-filiżankę muffin pan z wkładkami. W średniej misce, połączyć okruchy krakersów graham, masło, rozdrobnione kokosowe i 2 łyżki cukru granulowanego i mieszać aż do wymieszania. Podzielić mieszaninę między przygotowaną patelnię. Używając DNA małej szklanki lub łyżki, równomiernie wciśnij mieszaninę do dna wkładek.
Piec skórki przez około 8 minut.
Przenieść patelnię do stojaka z drutu i ostudzić.Zrobić mieszaninę sernik: za pomocą miksera elektrycznego, dodać serek i dulce de leche i pokonać na małej prędkości, aż gładka, skrobanie w dół boki miski często.
Dodać cukier i kontynuować mieszanie aż do połączenia.
Dodać jajka po jednym na raz, następnie mleko kokosowe i ekstrakt kokosowy, za pomocą szpatułki do zeskrobać dół miski między dodatkami, i ubić aż tylko połączone.
Wlać nadzienie do skorupy, dzieląc je równomiernie między każdą wkładkę.
Piec, aż nadzienie jest ustawione, 15 do 18 protokół.
Przenieść patelnię do stojaka z drutu i ostudzić do temperatury pokojowej. Przykryć patelnię folią i przechowywać w lodówce przez co najmniej 3 godziny lub do 2 dni przed podaniem. Wierzch z rozdrobnionego kokosa przed podaniem.