Dry Spice Rub do jagnięciny lub wołowiny

Dry Spice Rub do jagnięciny lub wołowiny
Dry Spice Rub do jagnięciny lub wołowiny jest jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i przyjazny fodmap marynata. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 19 kalorii, 1G białka, oraz 1g tłuszczu. Na 43 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz tymianek, kminek, bazylia i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Najlepszy suchy Rub przyprawowy do kurczaka, wołowiny i wieprzowiny, Dwa razy ugotowana pięcioramienna jagnięcina z czerwonymi Chilami, oraz Pięć przypraw jagnięcina ze śliwkowym Chutney.

Instrukcje

1
Wymieszać paprykę, tymianek, bazylia, kminek, i curry, w razie potrzeby, w małej misce. Gotowy do użycia, równomiernie posypać lekką powłoką jagnięcinę lub wołowinę i wkleić w powierzchnię mięsa. Aby uzyskać najbardziej aromatyczne wyniki, doprawić mięso i umieścić w zamykanej plastikowej torbie; przechowywać w lodówce 2 godziny przed gotowaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Biała Cebula, Pokrojona W KostkęBiała Cebula, Pokrojona W Kostkę
Uncje Płynu świeżej WodyUncje Płynu świeżej Wody
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Do średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 PosiekanejDo średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 Posiekanej
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4 I Nr 2Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4 I Nr 2
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 15 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia25
Magazyn