Dry Spice Rub do jagnięciny lub wołowiny
Dry Spice Rub do jagnięciny lub wołowiny jest jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i przyjazny fodmap marynata. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 19 kalorii, 1G białka, oraz 1g tłuszczu. Na 43 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz tymianek, kminek, bazylia i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Najlepszy suchy Rub przyprawowy do kurczaka, wołowiny i wieprzowiny, Dwa razy ugotowana pięcioramienna jagnięcina z czerwonymi Chilami, oraz Pięć przypraw jagnięcina ze śliwkowym Chutney.
Instrukcje
Wymieszać paprykę, tymianek, bazylia, kminek, i curry, w razie potrzeby, w małej misce. Gotowy do użycia, równomiernie posypać lekką powłoką jagnięcinę lub wołowinę i wkleić w powierzchnię mięsa. Aby uzyskać najbardziej aromatyczne wyniki, doprawić mięso i umieścić w zamykanej plastikowej torbie; przechowywać w lodówce 2 godziny przed gotowaniem.