Dry Rubbed London Broil

Dry Rubbed London Broil
Suchy przetarty Broil London może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole receptury dania głównego. Jedna porcja zawiera 259 kalorii, 36g białka, oraz 10 g tłuszczu. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 6 i kosztuje $1.49 za porcję. Jeśli masz oregano, Miele pieprz, papryka, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. 72 osób uznało ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 23 minuty. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 98%. Ten wynik jest niesamowity. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak London Broil, London Broil, oraz London Broil.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Natrzyj London broil oliwą z oliwek, a następnie obficie posmaruj suchym masłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Stek OkrągłyStek Okrągły
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
Bagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I OpiekanaBagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I Opiekana
3
Odstawić na około 15 minut w temperaturze pokojowej.
4
Rozgrzej patelnię grillową na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Gotowana Czerwona Kapusta, Dostępna W Alejce Ze Specjalnymi Produktami SpożywczymiGotowana Czerwona Kapusta, Dostępna W Alejce Ze Specjalnymi Produktami Spożywczymi
5
Umieść mięso na grillu i grilluj przez około 5 minut z każdej strony na średnio rzadkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
6
Wyjmij z ognia i pozostaw na 5 do 10 minut przed krojeniem na ukos.
7
Wszystkie składniki dokładnie wymieszać w małej misce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona

Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Merlot, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir to moje najlepsze dania do steków. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Możesz spróbować Maddaleny Merlot. Recenzenci bardzo to lubią z 4.8 z 5 gwiazdek i cena około 19 dolarów za butelkę.
Maddalena Merlot
Maddalena Merlot
Maddalena Merlot oferuje aromaty dojrzałych owoców i przypraw dębowych z nutami wanilii i anyżu. Dojrzałe smaki owocowe to jasna śliwka i Malina. Owocowe smaki witają podniebienie, a miękkie taniny ramują świeżą konsystencję, która okrywa usta.
TrudnośćNormalny
Gotowe W23 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia67
Magazyn