Dry Rubbed London Broil
Suchy przetarty Broil London może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole receptury dania głównego. Jedna porcja zawiera 259 kalorii, 36g białka, oraz 10 g tłuszczu. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 6 i kosztuje $1.49 za porcję. Jeśli masz oregano, Miele pieprz, papryka, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. 72 osób uznało ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 23 minuty. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 98%. Ten wynik jest niesamowity. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak London Broil, London Broil, oraz London Broil.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Natrzyj London broil oliwą z oliwek, a następnie obficie posmaruj suchym masłem.
Odstawić na około 15 minut w temperaturze pokojowej.
Rozgrzej patelnię grillową na średnim ogniu.
Umieść mięso na grillu i grilluj przez około 5 minut z każdej strony na średnio rzadkie.
Wyjmij z ognia i pozostaw na 5 do 10 minut przed krojeniem na ukos.
Wszystkie składniki dokładnie wymieszać w małej misce.