Drobiazg Żurawinowo-Pomarańczowy
Przepis żurawinowo-pomarańczowy drobiazg może zaspokoić Twój Szkocki głód w około 4 godziny i 25 minut. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 89 kalorii. Ten bezglutenowy przepis służy 25 i kosztuje 28 centów za porcję. Jeśli masz żelatynę o Smaku żurawinowym, cool whip lite bitą polewę, zmielony cynamon i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Drobiazg Żurawinowo-Pomarańczowy, Drobiazg Żurawinowo-Pomarańczowy, oraz Cranberry Orange Trifle dla podobnych receptur.
Instrukcje
Dodać wrzącą wodę do żelatyny wymieszać w średniej misce; wymieszać 2 min. aż do całkowitego rozpuszczenia. Wymieszać w zimnej wodzie.
Wlać do patelni 13x9 cali. Przechowywać w lodówce 3 godziny lub do firmy.
Pokroić w kostkę 1/2 cala.
Ubij mieszanki budyń, cynamon i mleko w dużej misce z trzepaczką 2 min.
Odstawić 5 min. lub aż zgęstnieje. Wymieszać z chłodnym batem.
Wyjąć 1 szklankę kostek żelatynowych; odstawić.
Połówki każdej z pozostałych kostek żelatyny, kostek ciasta, pomarańczy i budyniu układamy w 3-qt. miska do serwowania. Powtórz warstwy; wierzch z zarezerwowanych kostek żelatynowych. Przechowywać w lodówce 1 godzinę.