Fruitcake Trifle to Wegetariańskie przepis z 4 porcjami. Jedna porcja zawiera 454 kalorie, 11g białka, oraz 14g tłuszczu. Na 1,41 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Sprawdza się jako deser w przystępnej cenie dla Boże Narodzenie. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to szkockie danie. Udaj się do sklepu i odbierz mleko, wiśnie, rum i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić już dziś. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi ci to Epikurious. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak super spoonacular wynik 35%. Spróbuj Drobiazg Z Owocami, Drobiazg Z Owocami, oraz Drobiazg Z Owocami dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Piekarnik rozgrzać do 177°. w misce wymieszać 1/2 szklanki cukru i wymieszać do uzyskania gładkiej i kremowej konsystencji.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
Piekarnik
2
Wymieszać w jajko i ekstrakt Vanilla aż dobrze połączone. W drugiej misce połączyć mąkę,cynamon, proszek do pieczenia,sól, pierniki goździki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek Do Pieczenia
Cynamon
Ekstrakt
Goździki
Mąka Uniwersalna
Sól
Jajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
3
Dodać połowę suchych składników do masy jajecznej; wymieszać aż do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
4
Dodaj jogurt; mixuntil tylko połączone.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jogurt
5
Dodaj pozostałą połowę suchychskładników; mieszaj, aż się połączysz. Zalać pół bochenka sprayem do gotowania; dodać ciasto; stuknąć dno Pana kilka razy na twardą powierzchnię, aby usunąć grudki powietrza.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do Gotowania
6
Piec,aż wykałaczka wyjdzie czysty, o 35 protokół. Flip ciasto na stojaku drucianym i letcool całkowicie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wykałaczki
Stojak Na Druty
Piekarnik
7
Rozłóż orzechy równomiernie na arkuszu do pieczenia; tosty do jasnobrązowego, 10 do 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Funtów Jeżyn (około
Tosty
Orzechy
8
Umieść w czystym ręczniku; pocierać delikatnie, aby usunąć skórki; posiekać. W małym rondlu ubić skrobię kukurydzianą do mleka całkowicie rozpuszczonego. Przynieś mieszankę mleka i skrobi kukurydzianejgotować na średnim ogniu, od czasu do czasu mieszając; usunąć z ognia. W misce połącz pozostałe3 łyżki cukru, żółtka jaja i rumu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skrobia Kukurydziana
żółtko Jaja
Cukier
Mleko
Sucha Przyprawa Rub
Miód Cytrusowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
Trzepaczka
Cukierki Peachie-o
9
Dodaj jedną trzecią mieszanki mąki kukurydzianej do mieszaniny cukru i rumu, stale ubijając; wlać do tego samego rondla; gotować na średnim ogniu, stale ubijając, aż śmietana pasty zgęstnieje, około 2 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skrobia Kukurydziana
Krem
Cukier
Miód Cytrusowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
Patelnia Z Sosem
10
Wlać śmietanę do płytkiego naczynia; ustawić plastikową folię na powierzchni kremu i pozostawić do całkowitego ostygnięcia. Podrzeć ciasto do chunks.In każdy z czterech 7-uncjowych szklanek do serwowania, podziel i ułóż połowę kawałków ciasta, połowę schłodzonego kremu rumowego i połowę suszonych owoców i orzechów; powtórz warstwy. Chłodziarkojeść co najmniej 1 godzinę i do 24; wyjąć z lodówki 45 minut przed podaniem.