Drobiazg Z Owocami
Fruitcake Trifle to Wegetariańskie przepis z 4 porcjami. Jedna porcja zawiera 454 kalorie, 11g białka, oraz 14g tłuszczu. Na 1,41 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Sprawdza się jako deser w przystępnej cenie dla Boże Narodzenie. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to szkockie danie. Udaj się do sklepu i odbierz mleko, wiśnie, rum i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić już dziś. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi ci to Epikurious. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak super spoonacular wynik 35%. Spróbuj Drobiazg Z Owocami, Drobiazg Z Owocami, oraz Drobiazg Z Owocami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°. w misce wymieszać 1/2 szklanki cukru i wymieszać do uzyskania gładkiej i kremowej konsystencji.
Wymieszać w jajko i ekstrakt Vanilla aż dobrze połączone. W drugiej misce połączyć mąkę,cynamon, proszek do pieczenia,sól, pierniki goździki.
Dodać połowę suchych składników do masy jajecznej; wymieszać aż do połączenia.
Dodaj jogurt; mixuntil tylko połączone.
Dodaj pozostałą połowę suchychskładników; mieszaj, aż się połączysz. Zalać pół bochenka sprayem do gotowania; dodać ciasto; stuknąć dno Pana kilka razy na twardą powierzchnię, aby usunąć grudki powietrza.
Piec,aż wykałaczka wyjdzie czysty, o 35 protokół. Flip ciasto na stojaku drucianym i letcool całkowicie.
Rozłóż orzechy równomiernie na arkuszu do pieczenia; tosty do jasnobrązowego, 10 do 15 minut.
Umieść w czystym ręczniku; pocierać delikatnie, aby usunąć skórki; posiekać. W małym rondlu ubić skrobię kukurydzianą do mleka całkowicie rozpuszczonego. Przynieś mieszankę mleka i skrobi kukurydzianejgotować na średnim ogniu, od czasu do czasu mieszając; usunąć z ognia. W misce połącz pozostałe3 łyżki cukru, żółtka jaja i rumu.
Dodaj jedną trzecią mieszanki mąki kukurydzianej do mieszaniny cukru i rumu, stale ubijając; wlać do tego samego rondla; gotować na średnim ogniu, stale ubijając, aż śmietana pasty zgęstnieje, około 2 minut.
Wlać śmietanę do płytkiego naczynia; ustawić plastikową folię na powierzchni kremu i pozostawić do całkowitego ostygnięcia. Podrzeć ciasto do chunks.In każdy z czterech 7-uncjowych szklanek do serwowania, podziel i ułóż połowę kawałków ciasta, połowę schłodzonego kremu rumowego i połowę suszonych owoców i orzechów; powtórz warstwy. Chłodziarkojeść co najmniej 1 godzinę i do 24; wyjąć z lodówki 45 minut przed podaniem.