Drobiazg z dyni i klonu może być tylko Szkocki przepis, którego szukasz. Ten bezglutenowy przepis służy 10 i kosztuje 73 grosze za porcję. Jedna porcja zawiera 196 kalorii, 3G białka, oraz 4G tłuszczu. Mieszanka mielonego cynamonu, syropu klonowego, ekstraktu z wanilii i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Dynia Klon Amaretto Drobiazg, Klon Orzech Drobiazg, oraz Klon Dynia Mini serniki z brązowym cukrem Klon bitą śmietaną dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Aby przygotować krem, połącz pierwsze 3 składniki w średnim rondlu, dobrze mieszając trzepaczką. Wymieszać w 1 1/2 szklanki mleka; doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu, stale mieszając. Gotować 1 minutę, stale mieszając; zdjąć z ognia.
Połączyć pozostałe 1/4 szklanki mleka i jajka w małej misce. Jedną czwartą gorącego mleka wymieszać z mieszaniną jaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
Olej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
3
Dodać mieszaninę jaj do pozostałej mieszaniny mleka na patelni, dobrze mieszając. Gotować na średnim ogniu 1 minutę lub aż zgęstnieje, stale mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
Olej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
4
Zdjąć z ognia; wymieszać z dynią i wanilią.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czerwony I żółty Barwnik Spożywczy, Jeśli Chcesz
Cukierki Waflowe Necco
5
Wlać mieszaninę do miski; przykryć powierzchnię folią. Wyluzuj.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych
Cukierki Peachie-o
6
Aby przygotować gruszki, połącz sok z cytryny i gruszki. Rozpuścić 1 łyżkę masła w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Smarowania Wkładki
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Połówki Gruszek W Syropie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
7
Dodać masę gruszkową; gotować 4 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Połówki Gruszek W Syropie
8
Skropić 3 łyżki likieru na gruszki; przykryć i gotować na wolnym ogniu 5 minut lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
(z Kartonu)
Połówki Gruszek W Syropie
9
Wyjmij gruszki z patelni za pomocą łyżki szczelinowej, zachowując płyn na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Połówki Gruszek W Syropie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
10
Dodaj syrop do patelni; doprowadzić do wrzenia. Gotować 1 minutę, często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Puszki Połówek Gruszek W Syropie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
11
Wlać mieszaninę syropu do małej miseczki; wymieszać pozostałe 3 łyżki likieru. Kryj się i wyluzuj.
Składniki, których będziesz potrzebować
(z Kartonu)
2 Puszki Połówek Gruszek W Syropie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
12
Wyłożyć dno 2-litrowej miski drobiazgowej z połową plasterków ciasta (w razie potrzeby pokroić plasterki, aby pasowały do miski); skropić połową mieszanki likierowej. Wierzch z połową mieszanki gruszek i nagromadzonymi sokami. Połówkę schłodzonego kremu łyżka nad gruszkami. Powtórz procedurę z pozostałym ciastem, mieszaniną likieru, mieszaniną gruszek i kremem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duże Pomarańczowe żelki
(z Kartonu)
Połówki Gruszek W Syropie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
13
Rozprowadzić 1 szklankę ubitej polewy na kremie i posypać 1/4 łyżeczki cynamonu. Przykryć i schłodzić przez 3 godziny.